Yeni dönemde Yenimahalle adından söz ettirecek

Yeni dönemde Yenimahalle adından söz ettirecek

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Yenimahalle’de yaşayan Çorumlular ile buluştu. Geceye Eski Sanayi Bakanı Nihat Ergün, AK Parti Ankara...

AK Parti Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Adem Ceylan Yenimahalle’de yaşayan Çorumlular ile buluştu. Geceye Eski Sanayi Bakanı Nihat Ergün, AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ve çok sayıda davetli katıldı.

Adem Ceylan yaptığı konuşmada Yenimahalle’ye her kesimin değer gördüğü, kadınların önemsendiği, engellilerin tüm hizmetlerden faydalanabildiği, yaşlıların ihmal edilmediği, gençlerin geleceğinin düşünüldüğü, ayrıştırmadan, ötekileştirmeden hizmet üretecek bir yönetim anlayışı getireceklerini söyledi.

Yenimahalle’nin yeni dönemde cazibe merkezi olacağını belirten Ceylan, Hemşeri Konakları, Kültür Merkezleri, Spor Kompleksleri gibi toplumun tüm kesimlerine hitap edecek birçok projeye kavuşacağını söyledi.

Ceylan Yenimahalle’nin kentsel dönüşümü tamamlanmış, yeşil alanları ile örnek olacak, sosyal donatı alanları ile kendinden söz ettirecek bir ilçe olacağını da sözlerine ekledi.

Yenimahalle’nin huzurlu ve modern bir kimliğe kavuşacağını belirten Ceylan “Bunu beraber gerçekleştireceğiz, kapımız her zaman açık olacak ve siz ne istiyorsunuz diye her zaman soracağız” dedi

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.