Yarınlar için birlikte mücadele edeceğiz

Yarınlar için birlikte mücadele edeceğiz

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç MÜSİAD) Başkanlığı'na Yunus Furkan Akbal yeniden seçildi.

 

Genç Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (Genç MÜSİAD) Başkanlığı'na Yunus Furkan Akbal yeniden seçildi. 14’üncü olağan genel kuruluna Kırıkkale Genç MÜSİAD Başkanı Av. Mehmet İlhan ve yönetim kurulu üyeleri de katılım gösterdi.

KIRIKKALE’DEN GENÇ MÜSİAD EKİBİ KATILIM SAĞLADI

Genç MÜSİAD'ın 14'üncü Olağan Genel Kurulu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Nureddin Nebati, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Kurucu Başkanı Erol Yarar, eski MÜSİAD Genel Başkanı Ömer Bolat'ın katılımıyla MÜSİAD Genel Merkezi'nde gerçekleştirildi. Genel Kurula Kırıkkale Genç MÜSİAD Başkanı Avukat Mehmet İlhan ve Yönetim Kurulu üyelerinden Başkan Vekili Alican Boyacı, Üniversite Komitesi Başkanı Osman İssisu, Paydaşlar Komitesi Başkanı A. Ensar Özaydın’da katıldı.

OMUZ OMUZA ÇALIŞACAĞIZ

Genç MÜSİAD Başkanı Yunus Furkan Akbal da 'Genç MÜSİAD'da bugün bir bayram gününü icra ediyoruz” dedi. Öncelikle şahsıma duymuş olduğunuz güvenden dolayı teşekkürlerimi sunarım. Sizlerin güvenine layık olabilmek için dün olduğu gibi bugün de var gücümüzle çalışacağız.' diye konuştu. Genç MÜSİAD'ın dönüşüm ve aksiyon mottosuyla yurt içinde ve dışında önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini aktaran Akbal, söz konusu çalışmaları anlattı. Akbal, 'Yeni hedeflerle, yeni projelerle, yeni bir motivasyonla, yenilenmiş bir ekiple ve yeni heyecanlarla yeni hedeflere yelken açacağız.' dedi.

ÜLKEMİZ VE ŞEHRİMİZ İÇİN MÜCADELE EDİYORUZ

Kırıkkale Genç MÜSİAD Başkanı Avukat Mehmet İlhan, ise Genç MÜSİAD'ın 14'üncü Olağan Genel Kurulu ile ilgili yapmış olduğu açıklamada “Hamd olsun 14’üncü Genel Kurulumuzu büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Kırıkkale Genç MÜSİAD olarak Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 hedefleri doğrultusunda şehrimizdeki gençlerimizle birlikte ülkemizin ve şehrimizin gelişimine en üst seviyede katkıda bulunabilmek için tüm gayretimizi, enerjimizi, vaktimizi sarf edeceğiz, dedi. 

Haber: Ahmet Gökdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.