Virüse karşı birlikte mücadele edeceğiz

Virüse karşı birlikte mücadele edeceğiz

Salgın sürecinde yüksek riskli iller kategorisinde bulunan Kırıkkale’de her alanda denetim ve tedbirler aralıksız şekilde sürdürülüyor.

Salgın sürecinde yüksek riskli iller kategorisinde bulunan Kırıkkale’de her alanda denetim ve tedbirler aralıksız şekilde sürdürülüyor. Yeniden kısıtlı normalleşme kararlarının ardından Vali Yunus Sezer ve Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, meslek oda başkanlarıyla buluştu.

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI

Vali Yunus Sezer, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'nın da katılımları ile gerçekleştirilen ' Pandemi Tedbirleri Değerlendirme Toplantısı'nda Meslek Odaları Başkanları ile bir araya geldi. Vali Sezer, yüksek riskli iller arasında yer alan şehrimizin bir an önce düşük riskli iller arasına girebilmesi için her kesimin üzerine düşeni yapması gerektiğini vurguladı. Sezer, “Bu süreçte STK ve Odalarımız kendi üyeleriyle, İl Salgın Denetim Birimlerimizle birlikte çalışacak” dedi.

HEDEFİMİZ KISITLAMASIZ ESKİ GÜNLER

Salgının seyrini değiştirmek için mücadele ettiklerini vurgulayan Sezer, “İnşallah hep birlikte mücadele ederek bu turuncu olan rengimizi maviye doğru döndürmeyi planlamaktayız. Risk durumumuza göre kurulumuz tarafından çeşitli kararlar alındı. Bu kararlar neticesinde şehrimizde bütün kesimin kurallara daha gayret göstereceğini düşünüyoruz. El ele vererek bu virüsü yeneceğimize, kısıtlamalı günlerden normal hayatımıza yeniden kavuşmanın mücadelesindeyiz” şeklinde konuştu.

Haber: Sedat Gençay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.