
Vatan sizlere minnettar
Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve yönetim kurulu üyeleri, Kırıkkale’de bir dönem görev yapan İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak’ı ziyaret etti.
BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Kırıkkale’de geçtiğimiz yıl görev yapan ve şuan Safranbolu 125. Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı görevine atanan Albay İsa Çakmak, kendisini ziyarete gelen Vatan İçin Can Verenler Derneği Başkanı Mümtaz Torunlu ve şehit ailelerini kabul etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Albay Çakmak, “Kırıkkale’de birlik ve beraberlik içerisinde görevimizi yaptık” dedi.
MİLLETİMİN YANINDA YER ALIRIM
Dernek başkanı Torunlu,”15 Temmuz hain kalkışmasında milletinden yana tavır alarak, gerekirse üniformamı çıkarıp milletimin yanında yer alırım diyen kahraman ve asil komutanımızı ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Kendisinin Kırıkkale’de göstermiş olduğu başarıları Safranbolu’da da göstereceğinden eminim, yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.
Haber-Foto: Ahmet Tezel
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.