Vatan için göreve hazırız

Vatan için göreve hazırız

​​​​​​​Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırıkkale Şube Başkanlığı, Suriye’nin İdlib bölgesinde yapılan hain saldırıya karşı kınama mesajı yayımladı.

Vatan için göreve hazır olduklarını beyan eden dernek başkanı Yusuf Erdoğan ve başkan yardımcısı Fazlı Güventürk, şehitlerimize rahmet, yaralılarımıza acil şifa dilediler.

MORAL VE MOTİVASYONLARINI DÜŞÜRÜR

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, “Olayın resmi makamlar tarafından doğrulanmasından önce sosyal medya üzerinden akıl almaz biçimde psikolojik harp yürütülmüş ve şehit sayıları ile ilgili propaganda yapılmıştır. Bu tür paylaşımlar yapıp şu kadar asker şehit edildi, bu kadar asker ağır yaralı, sağlam asker kalmadı gibi haberleri yayanlar en hafif tabirle ya haindirler yada kimlere hizmet ettiklerini bilmeyen meczup kişilerdir. Zira sahada canını dişine takıp savaşan ve zor şartlar altında görev yapan kahramanlarımızın moral ve motivasyonlarını düşürür.”

 REJİM GÜÇLERİNİ LANETLİYORUZ

“Ayrıca resmi makamlar tarafından açıklama yapılmadan yayılan bu aslısız haberler bölgede görev yapan askerlerimizin ailelerini ne denli rahatsız eder düşünmek gereklidir. Her askerin anne babası, eşi, çocukları, kardeşleri bu tür mesnetsiz ve asılsız paylaşımları, ses kayıtlarını ve haberleri duyduklarında kaç kez ölürler bilmek gerek. Bizler ömrünü askerlik mesleğine vererek vatana hizmet etmiş ve emekli olduktan sonra da tecrübeleri ve yapmış oldukları çalıştaylar ile devleti yönetenlere destek olmaya çalışan Emekli Astsubaylar olarak; Bu kalleş saldırıyı düzenleyen rejim güçleri ve ona destek veren kişi, kurum ve ülkeleri lanetliyoruz.”

ŞEHİTLİK HERKESE NASİP OLMAZ

“Şehit haberleri üzerinden psikolojik harp yürütüp, bilerek veya bilmeyerek şehit sayıları üzerinden paylaşım yapıp, halkın moralini bozanları kınıyoruz. Kaldı ki bir tek askerimizin şehit olması nasıl yüreğimize hançer gibi saplanırsa sayı ne olursa olsun o hançerin yüreğimize saplanma şiddetinde ve acısında hiç artma azalma olmaz. Bunun bu aymazlar tarafından bilinmesini istiyoruz. Bu kalleş saldırıda şehit olan meslektaşlarımıza Cenabı Allah(cc)dan rahmet diliyoruz. Şehitlik herkese nasip olmaz. Saygıdeğer ailelerine sabırlar diliyoruz. Kahraman gazilerimize acil şifalar diliyoruz.”

Haber: Burak Can

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.