VakıfBank, 3-1'in rövanşında final-four arıyor

VakıfBank, 3-1'in rövanşında final-four arıyor

Son Avrupa ve Dünya Şampiyonu VakıfBank, Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off 6’lı turu rövanş maçında Fransa’nın RC Cannes takımı ile karşılaşıyor....

Son Avrupa ve Dünya Şampiyonu VakıfBank, Avrupa Şampiyonlar Ligi play-off 6’lı turu rövanş maçında Fransa’nın RC Cannes takımı ile karşılaşıyor. Serinin ilk maçında sahadan 3-1’lik galibiyetle ayrılan VakıfBank, rakibini Fransa’da da mağlup ettiği takdirde Final Four’a yükselecek.

Avrupa’da oynadığı son 21 maçta galip gelen VakıfBank, unvanını koruma yolunda CEV DenizBank Avrupa Bayanlar Şampiyonlar Ligi play-off 6’lı turu rövanç maçında bu akşam RC Cannes ile deplasmanda karşılaşıyor.

2013-2014 sezonu Devler Ligi C Grubu’nda altı maçta altı galibiyet alan VakıfBank; Dinamo Bükreş, Gent Dames ve Atom Trefl’in önünde grubu namağlup lider tamamlamıştı. Grup maçları sonrası Azerbaycan’ın Igtisadchi Bakü ekibini her iki maçta da 3-0’lık sonuçla geçmeyi başaran VakıfBank, Final Four öncesinde RC Cannes ile eşleşti. Serinin ilk maçında rakibini 3-1’le geçen VakıfBank, ikinci maçı ise bu akşam deplasmanda oynayacak. VakıfBank, turu geçtiği takdirde Şampiyonlar Ligi’nde Final Four’a yükselecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.