Ünlü sanatçının sol tarafı felç kaldı, son halini görenler şaşırdı!

Ünlü sanatçının sol tarafı felç kaldı, son halini görenler şaşırdı!

Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı olan Faik Öztürk’ün beynine 20 gün önce pıhtı attığı ortaya çıktı. Sol tarafının felç kaldığı belirtilen Faik Öztürk’ün son hali bir marka tanıtımında görüntülendi.

Geçtiğimiz haftalarda Yeşilçam’ın yaşayan efsanesini Nuri Alço’nun beynine pıhtı atmış ve bir müddet yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu edilmişti. Burcu Alço’nun sosyal medya hesabından sık sık Nuri Alço hakkında son bilgileri paylaşıyordu.

Son olarak ünlü oyuncunun taburcu edildiğini açıkladı. Birsen Altuntaş’ın özel haberine göre beynine pıhtı atan son ünlü ise Safiye Soyman’ın hayat arkadaşı olan Faik Öztürk oldu.

​​​​​​​faik-ozturk.jpg​​​​​​​

Bir Alman güzellik markasının tanıtım toplantısına katılan Safiye Soyman ile Faik Öztürk’ün 20 gün önce Bodrum’da beyin kanaması geçirdiği ortaya çıktı. 62 yaşındaki ünlü isim beyin kanamasının ardından vücudunun sol tarafının felç kaldığını açıkladı.

Ankara’da fizik tedavi gören Öztürk yavaş yavaş eski sağlığına kavuştuğunu belirtti. Aynı zamanda Faik Öztürk 2018 yılında kalp krizi geçirmiş ve beş damarı tıkanmıştı.

faik-ozturk-2.jpg

Kaynak:YENİÇAĞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.