Türkyılmaz, 2019 yılını değerlendirdi

Türkyılmaz, 2019 yılını değerlendirdi

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek, Kırıkkale WEB TV’de düzenlenen canlı yayında 2019 yılını değerlendirdi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALARINI ANLATTI

31 Mart Yerel Seçimlerinde Yahşihan Belediye Başkanı olarak göreve gelen Osman Türkyılmaz, yerel ve ulusal basın mensuplarıyla bir araya gelerek, geride bıraktığımız 2019 yılını değerlendirdi. Türkyılmaz’ın makamında ve Tuğçe Özdemir moderatörlüğünde gerçekleşen programa, İL gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ahmet Gökdemir, www.gazetekale.com imtiyaz sahibi Kadir Yahşi, İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Hasan Ay, Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabiri Hasan Akyıldız konuk gazeteci olarak katıldı.

YAPILAN HER YENİLİĞİ DEĞERLENDİRDİ

Kırıkkale WEB TV’de canlı olarak yayınlanan programda, basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları cevaplayan Osman Türkyılmaz, başkanlık görevine geldiği günden bu yana yapılan mali işlerden yapılan hizmetlere, yıkılan usulsüz işyerlerinden belediye personeline kadar her konuyu en ince ayrıntısına kadar ele alarak anlattı.

GEREKEN ÇABA VE GAYRETİ GÖSTERİYORUZ

Yahşihan’ın güzel bir ilçe olması anlamında gereken çaba ve gayreti en iyi şekilde gösterdiklerini vurgulayan Başkan Türkyılmaz, göreve gelmelerinden kısa bir süre içerisinde önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi. Gencinden yaşlısına bütün kesimle yakından ilgilendiklerini ifade eden Türkyılmaz, “İnşallah vatandaşlarımızın sorun ve taleplerini en iyi şekilde değerlendirerek, onlara en güzel yatırım hizmetlerini sunmak için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Haber: Ahmet Tezel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.