TÜPRAŞ katkı sağlıyor

TÜPRAŞ katkı sağlıyor

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, TÜPRAŞ Kırıkkale Rafineri Müdürlüğü görevine atanan Sinan Girgin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

KOORDİNASYON SÜRECEK

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Şubat ayı başında TÜPRAŞ Kırıkkale Rafineri Müdürlüğü görevine atanan Sinan Girgin’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi iletti.  Oda Meclis Başkanı Ömer Akçelik, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Varlı, Yönetim Kurulu üyeleri Nizamettin Ayyıldız, Bilal Demircan, Mehmet İlhan Zengin ve Genel Sekreteri Ahmet Şerbetçioğlu’nun katıldığı ziyaret sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşti.

EKONOMİ İÇİN ÇOK ÖNEMLİ

Sektöre 1997 yılında İzmit’te mühendis olarak girdiğini söyleyen Girgin, işletme mühendisi, işletme şefi, işletme başmühendisi, üretim müdürü görevlerinde bulunduğu Tüpraş’ta iki buçuk yıl Batman Rafineri müdürlüğünden sonra Kırıkkale’ye atandığını, bunun için de mutlu olduğunu söyledi. Tüpraş Rafinerisinin Kırıkkale ekonomisine ve sanayisine çok büyük etkisi olduğunu vurgulayan Yönetim Kurulu Başkan Varlı, oda olarak geçmişten beri Tüpraş ile koordineli çalışmalar yürütüldüğünü, bundan sonraki dönemde de bu işbirliğinin devam edeceğini söyledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Girgin’de sivil toplum kuruluşları ile koordinasyon içinde olmanın Tüpraş’a artılar kazandırdığını ifade etti.

Haber-Foto: Ahmet Tezel

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.