TÜGVA’dan anlamlı etkinlik

TÜGVA’dan anlamlı etkinlik

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Kırıkkale İl Temsilciliği 'Gelmeden Kıyamet Kıyam Et' sloganıyla devam ettiği sabah namazı programında bu hafta Nur camii külliyesinde gençlerle buluştu.

TÜGVA Kırıkkale İl Temsilciliği 'Gelmeden Kıyamet Kıyam Et' sloganıyla devam ettiği sabah namazı programında bu hafta Nur camii külliyesinde gençlerle buluştu. Her hafta sabah namazı buluşmaları gerçekleştiren vakıf, manevi buluşmaları yaygınlaştırarak sürdürüyor.

DEĞERLERLE BULUŞMASI

Namaz sonrasında çeşitli ikramlarda bulunurken, etkinlikler büyük ilgi görüyor. TÜGVA Kırıkkale il Temsilcisi Çağrı Parlak, vakıf olarak her yönüyle donanımlı gençlerin yetişmesi için önemli çalışmalar yaptıklarını söyledi.  Gençlerin maneviyat ve değerlerle buluşması için çaba sarf ettiklerini belirten Parlak, "Kıyamet gelmeden kıyam edilmesi ve Allah’ın huzuruna varılmasının anlamlı bir sloganla bütünleştirildiği sabah namazı buluşmalarımız devam ediyor.  Yaygınlaşarak tüm ilçelerimizde ve merkezde buluşmalarımız sürecek. Namazı hayata nakış nakış işlemek ve namazın huzuruna varabilmek için çabamız asla sona ermeyecek.” dedi.

Haber-Foto: Burak Can

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.