Tufanlar hal gross hizmete açıldı

Tufanlar hal gross hizmete açıldı

Kırıkkale’de alışveriş sektöründe hizmet veren Tufanlar Market, “Tufanlar Hal Gross” olarak üçüncü şubesiyle vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

1972 YILINDAN BU YANA KIRIKKALE’DE OLAN TUFANLAR AVM, YENİ HİZMETLERİYLE GÖZ DOLDURMAYA DEVAM EDİYOR 

Kırıkkale’de alışveriş sektöründe hizmet veren Tufanlar Market, “Tufanlar Hal Gross” olarak üçüncü şubesiyle vatandaşlara hizmet vermeye başladı. Kaliteli ürünleri ucuz fiyata vatandaşlarla buluşturan Tufanlar Hal Gross, cadde üzerine de adeta canlılık getirdi.

KALİTEYİ UYGUN FİYATA HALKA SUNUYOR 
48 yıldır Kırıkkale’de adından söz ettiren ve Etiler Mahallesi, Gürler Mahallesi ve Yenidoğan Mahallesi Hüseyin Kahya Caddesi üzerine üçüncü şubesini açan Tufanlar AVM, “Tufanlar Hal Gross” olarak halka hizmet sunmaya başladı. Güler yüzlü, tecrübeli personeliyle hizmet vermeye başlayan “Tufanlar Hal Gross” kaliteli gıda alanındaki sebze-meyve ve diğer yiyecek ürünlerini uygun fiyata vatandaşlarla buluşturuyor.

AMACIMIZ HALKIMIZIN TAKDİRİNİ KAZANMAK 
Yaptıkları çalışmalar hakkında gazetemize açıklamalarda bulunan Tufanlar Grup Sanayi Limitet Şirketi yetkilisi Halit Tufan, “1972 yılından bugüne gıda sektöründe Kırıkkale’ye hizmet veriyoruz. Babamızın küçük yaşta bizlere alıştırdığı yıllar. O yıllardan bugüne manav ve diğer gıda ürünleriyle bu sektöre başladık. Kırıkkale’de bizim temel mesleğimiz. Kırıkkale’de o yıllardan bu yana vatandaşımızın gönlüne girmeye çalıştık” dedi. 

ULUS HALİNİ KIRIKKALE’YE GETİRİYORUZ 
Ankara’da toptancı halinde yerlerinin bulunduğunu dile getiren Tufan, “Bizler Ankara Ulus halini Kırıkkale’ye getiriyoruz. Burada kaliteli gıda ürünlerini halkımıza uygun fiyata sunmuş oluyoruz. Yapmış olduğumuz bu faaliyetlerle de hem ekonomiye hem de 3 şubemizde çalıştırdığımız toplam 50 personel ile istihdama da katkı sağlıyoruz. Kırıkkale’de kazandığımız alın terimizi, yine Kırıkkale için harcayarak bu sektörde mücadele veriyoruz” şeklinde konuştu.

TUFANLAR GROSS’DA HERGÜN HALK GÜNÜ 
Fiyatların uygun, sebze, meyve ve diğer gıda ürünlerinin taze olmasından dolayı vatandaşların büyük ilgi gösterdiğini söyleyen Halit Tufan, “Haftanın 7 günü fiyatlarda halk günü yapıyoruz” şekline konuştu. Halit Tufan’ın oğlu Enver Tufan’da Kırıkkale’ye böyle bir hizmeti kazandırdıklarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Kaliteyi uygun fiyata Kırıkkale halkıyla buluşturan Tufanlar Hal Gross, siz değerli müşterilerini bekliyor.
Haber: Ahmet Gökdemir 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.