
THY İstanbul'a 4 köpek balığı taşıdı
Türk Hava Yolları (THY) kargo uçağıyla Güney Afrika'dan toplam 6 ton ağırlığında 4 adet köpek balığı taşıdı.
Her biri ortalama 2 metre uzunluğundaki...
A+A-
Türk Hava Yolları (THY) kargo uçağıyla Güney Afrika'dan toplam 6 ton ağırlığında 4 adet köpek balığı taşıdı.
Her biri ortalama 2 metre uzunluğundaki ‘kum kaplanı köpek balıkları’ Florya İstanbul Akvaryum'da sergilenmek üzere getirildi.
Balıklar, Güney Afrika’dan özel taşıma havuzlarına konduktan sonra uçağın kargo kısmına alındı. İstanbul’a ulaştırılan köpek balıkları vakit kaybetmeden yaşamlarını sürdürecekleri akvaryuma götürüldü.
Boyları 3 metreye kadar uzayan kum kaplanı köpek balıklarının bilinen özellikleri, hem üst çenede hem de alt çenede sürekli görünen hançer şekilli dişler ile Müren balıkları ve küçük köpek balıkları ile beslenmesi.


Bu haber toplam 481 defa okunmuştur
Etiketler : thy, Güney Afrika, Türk Hava Yolları, Florya, kargo uçağı, akvaryum, köpek balığı, kum kaplanı köpek balıkları, kum kaplanı
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.