Taraftar kahroldu

Taraftar kahroldu

71’li Genç Taraftar Derneği Başkanı Erdal Aydın hafta sonu deplasmanda yapılan Gölcükspor-MKE Kırıkkalespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu....

71’li Genç Taraftar Derneği Başkanı Erdal Aydın hafta sonu deplasmanda yapılan Gölcükspor-MKE Kırıkkalespor maçı hakkında açıklamalarda bulundu. Maçı izlemek için Gölcük’e giden taraftarların maç sonunda adeta kahrolduğunu belirten Aydın, Kırıkkale’ye kadar taraftarların ağlaya ağlaya geldiklerini söyledi.

KIRIKKALESPOR’UN ŞANINA YAKIŞMIYOR

Kırıkkalespor’un adeta sahada yok olduğunu, Gölcük maçında takımı göremediklerini belirten Aydın, takımın bir amatör takımdan farkı olmadığını söyledi. Bu takıma acil tedbir alınmasını yoksa geçen sezonki gibi üzüntüyü tekrar yaşayacaklarını belirten Aydın, ‘Budan sonra başka bir lig yok. Düşsek düşsek Amatör Kümeye düşeriz. Buda Kırıkkalespor’un şanına yakışmaz” diye konuştu.

ŞAHİN’E CEZA

“Niğde, Aksaray, Aydın ve Nevşehir düştüğü yerden kalkamadı. Bunun için Kırıkkaleli olarak acilen bu duruma bir çözüm bulmalıyız. Biz taraftarlar olarak elimizden geleni yapmaya hazırız. Amigolardan Fatih Şahin, taraftarlara küfür ettiği gerekçesi ile 400 YTL. Ceza yedi. Bizler zaten Kırıkkalespor için varımızı yoğumuzu verdik. Fatih Şahin, topçuları korumak için karşı tarafa karşı çıktı. Fakat bunun için ceza yedi” dedi.

ALLAH’INI SEVEN YARDIM ETSİN

Yaklaşık 20’dır Kırıkkalespor’un her zaman arkasında olduğunu belirten Erdal Aydın, “Kırıkkalespor’u benim kadar kimse sevemez. Ben ne Başkanlar gördüm. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Kırıkkale halkı ile yönetim el ele vermelidir. Kırıkkalespor için kampanyalar başlatarak Kırıkkalespor’u tekrar düzlüğe çıkarmalıdır. Bunun için Allah’ını seven herkes takımının yanında olsun ve Kırıkkalespor’a azda olsa yardım etsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.