Tapu dairesinde bıçaklı kavga: 2 yaralı

Tapu dairesinde bıçaklı kavga: 2 yaralı

Ankara Keçiören Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı. Olayla ilgili 2 zanlı...

Ankara Keçiören Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nde alacak verecek meselesi yüzünden çıkan kavgada 2 kişi bıçakla yaralandı. Olayla ilgili 2 zanlı gözaltına alındı.

Olay, öğle saatlerinde Keçiören Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Kenan A. ve kardeşi Levent A. ile Erol D. ve Sadettin D. arasında alacak verecek meselesi yüzünden kavga çıktı. Kavganın büyümesi üzerine bıçak çeken Erol D. ile Sadettin D., Kenan ve Levent kardeşleri yaraladı. Tapu dairesi güvenlik görevlileri kavgayı ayırmakta zorlandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri ilk müdahalesini olay yerinde yaptığı Kenan A. ve Levent A.’yı ambulansla hastaneye kaldırdı. İki kardeşin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tapu dairesine gelen polis ekipleri ise 2 zanlıyı gözaltına alarak karakola götürdü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.