Sümeyye Erdoğan’dan Mamak’ta gecekondu ziyareti

Sümeyye Erdoğan’dan Mamak’ta gecekondu ziyareti

Başbakan Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu ve Ak Parti Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkanı...

Başbakan Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan, Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Zafer Çubukçu ve Ak Parti Mamak İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Zengertaş ile birlikte Mamak’ta dört farklı eve misafir oldu, iftarını Dostlar Mahallesi’nde oturan Mustafa Güngör’ün evinde yaptı.

Çat kapı ziyaret karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen ev sahibi Güngör, çok mutlu olduklarını ve karşılarında Sümeyye Erdoğan’ı görünce şaşırdıklarını söyledi. Mamak’ta Şehit Cengiz Topel, Türközü ve Dostlar Mahalleleri’nde 20 evi ziyaret eden Erdoğan, ailelerin sorunlarını dinledi. Birbirine yakın olan evlere yürüyerek giden Erdoğan, kendisine ilgi gösteren vatandaşlarla da sohbet etti.

sumeyye erdogan mamaktaSÜMEYYE ERDOĞAN MAMAK BELEDİYESİ’NİN RAMAZAN ETKİNLİK ALANINI GEZDİ

Mamak’ta ev ziyaretlerini tamamlayan Sümeyye Erdoğan’ın ikinci durağı ise; her akşam farklı bir programa ev sahipliği yapan Mamak Belediyesi’nin ramazan etkinlik alanı oldu. Sümeyye Erdoğan etkinlik alanını Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ve Ak Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer ile birlikte gezdi.  Erdoğan’a Mamak’ta hayata geçen yatırımlar hakkında bilgi veren Akgül, halkın desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirterek “Halka hizmet hakka hizmettir. Biz hizmet ederken Başbakanımızı örnek olarak alıyoruz. Hizmetlerimizle Mamak daha da büyüyecek” dedi. Etkinlik alanını gezen Sümeyye Erdoğan, Ak Parti Mamak İlçe Gençlik Kolları’nın her yıl Ramazan ayında yardım amaçlı hayata geçirdiği “Gençlik Kafe” adlı işletmeyi de ziyaret etti. Erdoğan’a yaklaşık 2 saat süren ziyaretinin sonunda Akgül Ramazan Hatırası çini tabak hediye etti. Gecenin sonunda ise günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.