
Sulakyurt’u sel aldı
BAŞKAN BİLDİK KOLLARI SIVADI PERSONEL İLE SABAHA KADAR ÇALIŞTI
Sulakyurt ilçesi ve çevresinde meydana gelen şiddetli yağış sonrası oluşan sel korkulu...
A+A-
BAŞKAN BİLDİK KOLLARI SIVADI PERSONEL İLE SABAHA KADAR ÇALIŞTI
Sulakyurt ilçesi ve çevresinde meydana gelen şiddetli yağış sonrası oluşan sel korkulu anların yaşanmasına sebep oldu.
SAĞANAK YAĞIŞ SEL OLDU
Önceki gün akşam saatlerinde Sulakyurt çevresinde dolu olarak başlayan yağış gecenin ilerleyen saatlerinde sağanak yağışa dönüşünce sel meydana geldi. Sel sularının getirdiği ot ve çalı parçalarının menfezleri tıkaması sonucu bazı bölgelerinde sel baskını yaşandı.
BELEDİYE’DEN ANINDA MÜDAHALE
Sulakyurt Belediyesi ekipleri kısa sürede sel baskını yaşanma ihtimali olan bölgeleri kontrol edip, tıkanan menfezlerin ağzını açarak sel sularının tahliyesini gerçekleştirdiler. Alınan tedbirler neticesinde ilçe merkezinde yaşanan sağanak yağış ve selden dolayı her hangi bir can kaybı, hayvan telefi ve büyük çaplı bir zararın olmadığı öğrenildi.
EKİPLER TAM KADRO İŞ BAŞINDA
Sulakyurt Belediye Başkanı İsmail Bildik, yağmurun başlamasıyla birlikte acil olarak belediye çalışanlarını toplayıp personel ile sabaha kadar çalıştı. Belediye personeli ile tam kadro olayın yaşandığı bölgede olan Bildik, “İlçemiz için ekibimizle birlikte gece gündüz çalışıyoruz. Bir daha sel baskınlarının meydana gelmemesi için gerekli çalışmaları yapacağız” dedi.
Bu haber toplam 223 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.