Sulakyurt Belediye Başkanı, yol iyileştirme projelerini duyurdu

Sulakyurt Belediye Başkanı, yol iyileştirme projelerini duyurdu

Kırıkkale Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, Ankara ziyareti sırasında Karayolları yetkilileriyle yapılan görüşmeler sonucunda önemli yol iyileştirme projelerinin hayata geçirileceğini duyurdu.

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner, yaptığı açıklamada, Ankara ziyareti sırasında Karayolları yetkilileriyle yapılan görüşmeler sonucunda önemli yol iyileştirme projelerinin hayata geçirileceğini açıkladı.

SICAK ASFALT DÖŞEME ÇALIŞMALARININ BAŞLATILACAK

Başkan Çetiner, ilk etapta İlçemiz Toki kavşağından Deredüzü yol ayrımına kadar olan bölümde sıcak asfalt döşeme çalışmalarının başlatılacağını belirtti. Ayrıca Sulakyurt'un giriş göbeğinden köprüye kadar olan yola da 12 metre genişliğinde sıcak asfalt dökümü yapılacağını ifade etti.

YOLA 12 METRE ENİNDE SICAK ASFALT ATIMI YAPILACAK

Sulakyurt Belediye Başkanı Seyfettin Çetiner:" Sevgili hemşerilerim, bir bilgilendirme yapmak isterim. Geçen günkü Ankara ziyaretimizde Karayollarıyla yaptığımız görüşmeler neticesinde ilk etapta, İlçemiz Toki kavşağından Deredüzü yol ayrımına kadar sıcak asfalt atılacaktır.
Ayrıca Sulakyurt giriş göbekten köprüye kadar olan yola da 12 metre eninde sıcak asfalt atımı yapılacaktır. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun" şeklinde açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.