
Süheylan köprüsü üzerindeki tahribat sürücüleri korkutuyor
Çorum’un Uğurludağ ilçesi ile Bayat ilçesini birbirine bağlayan Süheylan köprüsü üzerindeki tahribat sürücüleri korkutuyor.
Köprünün altından...
A+A-
Çorum’un Uğurludağ ilçesi ile Bayat ilçesini birbirine bağlayan Süheylan köprüsü üzerindeki tahribat sürücüleri korkutuyor.
Köprünün altından geçen Kızılırmak artan debisiyle köprüden geçenleri tedirgin ediyor. Köprünün üzerindeki beton kitle aşınmış ve demirler dışarıya çıkmış durumda. Bu köprüden traktör kamyon gibi ağır yüklü araçlar da geçiyor.
Yetkililerin derhal önlem alması gerektiğini söyleyen araç sahipleri, köprüden her geçişlerinde korkuyla geçtiklerini ve köprünün sağlam olmadığını iddia etti.
Çaycuma'da yaşanan felaketin bir benzerinin bu köprüde yaşanmasından endişe ettiklerini dile getiren vatandaşlar, köprüde bir an önce gerekli tamiratın yapılmasını gerektiğini kaydetti.
Bu haber toplam 687 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.