Suç makineleri yakalandı!

Suç makineleri yakalandı!

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği görevlileri tarafından il genelinde çeşitli suç olaylarının engellenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar gerçekleştirdi.

Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Aranan ve Kayıp Şahıslar Büro Amirliği görevlileri tarafından il genelinde çeşitli suç olaylarının engellenmesine ve faillerinin yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar gerçekleştirdi.

ÇOK SAYIDA HIRSIZLIK OLAYINA KARIŞMIŞLAR

Çalışmalar neticesinde 4 ayrı hırsızlık suçundan olmak üzere toplamda (13) adet çeşitli suçlardan kaydı bulunan ve ikametten hırsızlık suçundan (4 yıl 2 ay) kesinleşmiş hapis cezası ile aranan Ö.K.  isimli şahıs, 3 ayrı hırsızlık suçundan olmak üzere toplamda (6) adet çeşitli suçlardan kaydı bulunan ve ikametten hırsızlık suçundan (4 yıl 2 ay) kesinleşmiş hapis cezası ile aranan K.K.  isimli şahıs,  11 ayrı hırsızlık suçundan toplamda (29) adet çeşitli suçlardan kaydı bulunan ve hırsızlık suçundan (5 yıl 6 ay) kesinleşmiş hapis cezası ile aranan H.İ.  isimli şahıslar ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı.  Söz konusu (3) şüpheli şahıs işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.

Haber: Ahmet Tezel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.