Sporcular ödüllendirildi

Sporcular ödüllendirildi

​​​​​​​Yozgat’ta düzenlenen Okul Sporları Oryantiring Türkiye 1.lig müsabakalarında Türkiye 4.sü olan Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir’i makamında ziyaret etti.

Yozgat’ta düzenlenen Okul Sporları Oryantiring Türkiye 1.lig müsabakalarında Türkiye 4.sü olan Namık Kemal Ortaokulu öğrencileri Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir’i makamında ziyaret etti.

AYRI AYRI TEBRİK ETTİ

Namık Kemal ortaokulu 20 Mayıs 2018 tarihinde 16 okuldan 80 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen Oryantiring Türkiye 1.lig müsabakalarında 4.sü olarak büyük bir başarıya imza attı. Okul Müdürü Özcan Güventürk ile oryantiring il temsilcisi İsmail Yahşi ve antrenöründe hazır bulunduğu ziyarette İl Müdürü Yasin Özdemir başarılı sporcuları ayrı ayrı tebrik etti.

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Oryantiring sporunu büyük bir ivme yakaladığını kaydeden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir “ başarınızdan emeği geçen herkesi kutluyorum. Bundan sonraki katılacağınız müsabakalarda başarılar diliyorum. Ayrıca bu başarımızı tüm branşlara örnek olacağına inanıyorum”dedi. Kupa ve madalyaları ile İl Müdürü Yasin Özdemir’i ziyaret eden Namık Kemal Ortaokulu müdürü Özcan Güventürk desteklerinden dolayı Özdemir’e teşekkür etti.

Haber-Foto: Burak Can

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.