Spor kulüplerine malzeme desteği

Spor kulüplerine malzeme desteği

Kırıkkaleli amatör sporcular Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü aracılığıyla yeni spor malzemelerine kavuştular.

ETKİNLİK GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın ülke genelinde yürüttüğü kampanya ile bakanlık tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlükleri aracılığıyla amatör spor kulüplerine malzeme yardımı yapıldı. Yapılan yardımlar Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikle dağıtıldı. Törende Kırıkkale Gençlik Merkezi Halk Oyunları ve Karate ekibi gösteriler sundular.

GÜZEL SPOR POTANSİYELİ VAR

Düzenlenen törende açıklamalarda bulunan Kırıkkale Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir, “İlimiz genelinde 90 spor kulübümüzün mevcut yardımlardan yararlanacağı malzemeler, inşallah Kırıkkalespor’un da gelecekte daha iyi sonuçlar almasına yardımcı olur. Eğer ki karınca kararınca ilk etapta başlayacağımız bu yardım sonrası daha ilerde daha fazla yardımlarımızın olacağını buradan iletmek istiyorum.”

BÜYÜK ÖNEM ARZ ETMEKTEDİR

“Şu anda ilimizde 27 binin üzerinde lisanslı sporcunun yanında, 1400’ün üzerinde aktif spor yapan gencimiz bulunmaktadır. Özellikle amatör sporlar ilerde ülkemizi, Kırıkkalemizi ve bayrağımızı temsil edecek genç sporcuların önünü açmak için çok önem arz etmektedir. Yaklaşık bir aydır Kırıkkale’de görev yapıyorum, ilimizde çok güzel bir spor potansiyeli olduğunu fark ettim. Gençlerimiz ve aileleri spora ilgili, bu ilgiyi daha ince detaylarla ele alırsak daha iyi başarıya ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.