Siyaset Akademisi “Bahar Dönemi” kurslarına yoğun ilgi:

Siyaset Akademisi “Bahar Dönemi” kurslarına yoğun ilgi:

Akademide tam yolAdalet ve Kalkınma Partisi Ankara İl Başkanlığı Siyaset Akademisi Bahar Dönemi kursları Genel Merkez de devam ediyor. “Demokrasi Uluslar...

Akademide tam yolAdalet ve Kalkınma Partisi Ankara İl Başkanlığı Siyaset Akademisi Bahar Dönemi kursları Genel Merkez de devam ediyor. “Demokrasi Uluslar arası İlişkiler ve Ekonomi” konusunun ikinci kez işlendiği derslere AK Parti Gurup başkan Vekili Bekir Bozdağ, Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer de katıldılar. AK Parti Ankara İl Başkanı Murat Alparslan ikinci dönem kurslarına ilginin her geçen gün armasının olumlu bir gelişme olarak değerlendirdi. Akademi Koordinatörü Hayri Çağır da her dönem siyaset akademisine gençlerin katılımının olmasını gençliğin gelecekte siyasette kendisini görmek istediği anlamını çıktığını söyledi.

BOZDAĞ “ İTHAMDA DEĞİL HİZMETTE YARIŞ”

AK Parti Gurup Başkan Vekili Bekir Bozdağ “Demokrasi Pratiği” başlıklı dersinde son günlerde siyaset gündemindeki çekişmeleri ve seviyesiz eleştirileri dile getirerek; ”Siyasette ithamda değil hizmette yarış olmalı. Geçmişin hasretiyle yanmayanlar geleceği kuramazlar. Demokrasi hala iyi gitmiyorsa demokrasi pratiğini ileri götüremezsiniz. Gençlere tavsiyem ideolojilerin hizmetinde olmayın, kölesi olmayın, İdeolojiler sizin hizmetinizde olsun. Türkiye kin ve nefretin acısını ve bedelini çok ağır ödedi. Karanlık işler yapanlara bu millet tavır koymasını tarih boyunca hep bildi. Demokrasi dersini sandıkta verdi. Bu milletin elinden tutan kalbine giren siyasetçiler hep başarılı oldu.”dedi.

DİNÇER “EMREDEN DEĞİL HİZMET EDENİZ”

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer AK Parti Siyaset Akademisi kursiyerlerine bakanlığı ile ilgili çalışmaları sorulara verdiği cevapta dile getirdi. Sosyal Güvenlik açısından geldikleri noktayı değerlendirirken “ Çoğu gelişmiş ülkelerde bile yapılamayan reformları biz yaptık. Türkiye olarak en kapsamlı sağlık sigortasına sahip ülkeyiz. Dünyada örnek alınan ülke olarak dengeleri sağlıyoruz. Yaşam kalitesinin artırılmasında yaptığımız çalışmalar meyve vermeye başladı. Bizler pirim toplamada eğer bir zafiyet gösterir isek çocuklarımızın geleceğini tehlike altına koymuş oluruz. Ödemeler konusunda iyi niyetli olanlardan çok hoşlanıyorum. Toplumun efendileri vatana en iyi hizmet edenlerdir. Lider topluma emreden değil, hizmet edendir. Bizde bu anlaşa sahip bir liderle verilen görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ediyoruz.”dedi.

ÖDÜLLER YERİNİ BULDU.

AK Parti Siyaset Akademisi Koordinatörlüğü Güz dönemi mezunları için düzenlediği sertifika töreninde renkli dakikalar yaşandı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi akademik kurul üyelerinin plaketlerini sunarken yaptığı konuşmada “ Sizlerin yaptığı hizmet siyaset açısından çok önemli. Kursların düzenlenmesinde büyük gayretiniz olmasa bu başarılar da olmaz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.”dedi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Rıza Denemeç de akademinin bir özlemi gerçeğe dönüştürdüğünü belirterek “ Biz akademiye başlarken bu kadar işin kurumsallaşacağını kestiremiyorduk. Öyle bir noktadayız ki insanı merkez alan siyaset anlayışımız büyük bir özlemi gerçeğe dönüştürdü. Uzlaşma, hoşgörü ve bilgi donanımını birlikte getirdi. Kalitemize bozmadan devam edeceğiz.”dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Ömer Dinçer AK Parti Siyaset Akademisi kursiyerlerine bakanlığı ile ilgili çalışmaları sorulara verdiği cevapta dile getirdi. Bakan Dinçer’e Akadami Koordinatörü Hayri Çağır günün anısına şükran plaketi sundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi akademi kurul üyelerinin plaketlerini sunarken yaptığı konuşmada “ Sizlerin yaptığı hizmet siyaset açısından çok önemli. Kursların düzenlenmesinde büyük gayretiniz olmasa bu başarılar da olmaz. Emeği geçenleri tebrik ediyorum.”dedi.

Akademiye katkılarından dolayı İl Başkan Yardımcısı Ümit Altuntaş’a İl başkanı Murat Alpaslan teşekkür plaketi takdimi etti.

Siyaset Akademisi dönem kurslarını bitirenler törende başarı belgelerini aldılar.

Katılımcılarla toplu fotoğraf çekinen AK Parti Gurup Başkan Vekili Bekir Bozdağ “Demokrasi Pratiği” başlıklı dersinde son günlerde siyaset gündemindeki çekişmeleri ve seviyesiz eleştirileri dile getirdi.

AK Parti Siyaset Akademisi Koordinatörü Hayri Çağır özel olarak hazırlanan ve deri çanta içinde sunulan “Güz dönemi Akademi yıllığını “ Başbakan Erdoğan’a takdim ederek çalışmalar hakkında bilgi sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.