Sinan Oğan: ‘Yeterli sayıya ulaştık’

Sinan Oğan: ‘Yeterli sayıya ulaştık’

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan," Şu an yeterli sayı mevcut. Yolda olan delegelerimiz de var. Dolayısıyla bu konuda şimdiden yeterli sayıya ulaştık...

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan," Şu an yeterli sayı mevcut. Yolda olan delegelerimiz de var. Dolayısıyla bu konuda şimdiden yeterli sayıya ulaştık diyebiliriz" dedi.

MHP'nin 6. Olağanüstü Büyük Kongresi öncesi Söğütözü'ndeki Anadolu Otel'de delegelerle biraraya gelen MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, kongreyle ilgili yaptığı konuşmada “Görüldüğü gibi kongre heyecanını bütün ülkücüler yaşıyor. Biraz önce havaalanı yanındaki Büyük Anadolu Otel'deydim. Bütün delegelerimiz oradaydı. Bütün delegelerimizde coşku var. Şimdi de buradayız. Burada da aynı şekilde coşku bütün delegelerimizi sarmış durumda. Allah'ın izniyle yarın ülkücülere yakışır, centilmenlik içinde olağan bir kongre yapacağız” ifadelerini kullandı. Kongre için yeterli sayıya ulaştıklarını belirten Oğan, "Şu an yeterli sayı mevcut. Yolda olan delegelerimiz de var. Dolayısıyla bu konuda şimdiden yeterli sayıya ulaştık diyebiliriz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.