Şimşekler 15 günlük kampa giriyor

Şimşekler 15 günlük kampa giriyor

2021-2022 futbol sezonunda 3. Lig’de mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yeni sezona yaptığı transferler ve idmanlarla sıkı şekilde hazırlanıyor.

2021-2022 futbol sezonunda 3. Lig’de mücadele edecek olan Kırıkkale Büyük Anadoluspor, yeni sezona yaptığı transferler ve idmanlarla sıkı şekilde hazırlanıyor. Teknik direktör Nihat Baran’ın önderliğinde futbolcular bugün itibariyle Ankara’da 15 günlük kampa girecek.

BUGÜN İTİBARİYLE BAŞLIYORLAR

Kırıkkale Büyük Anadoluspor yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam ederken, kamp programı da belli oldu. Şimşekler, 5-19 Ağustos tarihleri arasında Ankara Esenboğa Büyük Anadolu otelde hazırlıklarına devam edecek. 15 günlük kamp programı sürecince 4 hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Fikret Karabudak Stadyumu’nda antrenmanlarına hız kazandıran takım, yeni sezon için gereken çaba ve gayreti göstereceği mesajı veriyor.

TARAFTARLARIMIZ BİZLERE GÜÇ VERİYOR

Oyuncularına sonuna kadar güvendiğini belirten teknik direktör Baran, geçtiğimiz yıl pandemi sürecinin de takıma ciddi anlamda etki ettiğini söyledi. Çok kısa süre içerisinde hem iç saha hem deplasmanlarda oyuncuların dinlenmeden mücadele gösterdiğini söyleyen Baran, “İnşallah pandeminin hafiflemesini ümit ederek bu gibi sorunlarla bir daha karşılaşmayız. Bizim 12’nci adamımız olarak taraftarımızı da her zaman yanımızda görmek istiyoruz. Onlar bizlere daima güç ve moral veriyor” dedi.

LİGE 3 PUAN ALARAK BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Yeni sezon karşılaşmasının 5 Eylülde Fethiyespor ile kendi sahalarında oynayacaklarını belirten Baran, “İlk maçımızın kendi sahamızda olması bizim için avantaj. İnşallah bu avantajı iyi şekilde değerlendirerek, lige 3 puan alarak başlamak isteriz. Almayı planladığımız bu galibiyet ile birlikte sezon boyunca da başarılı şeklide sürdürmeyi hedefliyoruz. Sezon için konuşmak daha şimdiden çok erken ama sezon sonunda inşallah bir üst lige çıkan taraf olmak bizim hedefimiz” şeklinde konuştu.

Haber: Ahmet Gökdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.