Öğrencilerden Mehmetçik’e destek

Kırıkkale'de lise öğrencileri, Türk Silahlı Kuvvetlerince (TSK) Suriye'nin Afrin bölgesinde terör unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekâtı’na destek verdi.

DUALARIMIZLA YANLARINDAYIZ

Zafer Caddesi'nde toplanan öğrenciler, ellerindeki Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanına kadar yürüdü, saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı okudu. Burada Kur'an-ı Kerim okundu şehitler ve operasyonun başarılı geçmesi için dua edildi. Grup adına açıklama yapan Eren Cebeci, hudutta ve Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olan ve halen çarpışmakta olan askerlerin yanında olduklarını söyledi.

SONSUZA KADAR BİR KALACAĞIZ

Kırıkkale gençleri olarak TSK'nın yanında olduklarını belirten Cebeci, şöyle konuştu: "Terör örgütlerine karşı bizler de son nefesimize, damarımızdan akacak son damla kana kadar çarpışmaya hazırız. Afrin'de şehit olan askerlerimizin hepsi bizim evlatlarımız, ağabeylerimiz veya kardeşlerimizdir. Yetim kalan çocuklar, dul kalan kadınlar ve ocaklarına ateş düşmüş evler için TSK'mız oradadır. Biz Kırıkkaleli gençler olarak operasyona katılan askerlerimizin yanlarındayız. Allah devletimize, vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza zeval vermesin. Biz bu ülkeyi yıktırmayacağız. Biz biriz ve sonsuza kadar bir kalacağız."

Haber-Foto: Sedat Gençay

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri