Kadın Annedir kadın Ailedir

Bizleri doğuran, eğiten, eşimiz, kardeşimiz olan, bizlerin bugünlere ulaşmasında en büyük emeği veren kadınlarımızın günü bugün.

EMEKLERİ UNUTULAMAZ

Hayatımızın vazgeçilmezi ve anlamı olan analarımız, eşlerimiz ve kız kardeşlerimizin günü bu gün. Bizi hayata getirmekle kalmayan, yaşamımızı şekillendiren kadınlarımızın günü. Emeği hakkı ödenmeyen kadınlarımızın günü bugün. Şüphesiz ki dünyanın var oluşundan bu yana kadınların her gelişmede önemli bir katkısı vardır.

ETKİNLİK DÜZENLENECEK

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle de, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından bir dizi programlar düzenlenecek. Hüseyin Kâhya Parkı'nda bugün saat 11.00'de "Kadınlar Güçleniyor, Türkiye Güçleniyor" adı altında etkinlik gerçekleştirilecek. Çeşitli gösterilerin yanı sıra; park alanında farkındalık yaratması için gökyüzünde balon bırakılacak.

KARANFİL VE HEDİYE TAKDİMİ

Etkinlikler kapsamında Sivil toplum temsilcisi olarak Kadın Dayanışması ve Destekleme Derneği Başkanı Müzeyyen Özhavzalı'nın konuşması, Kırıkkale Barosundan Av. Melis varlı Tanç'ın konuşması, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hatice Uğurlu'nun konuşması, Vali Dr. Mehmet İlker Haktankaçmaz'ın konuşması, müzik dinletisi eşliğinde park alanında farkındalık yaratması için gökyüzüne balon bırakılacak. Katılımcılara karanfil ve çeşitli hediyeler dağıtılacak.

Haber-Foto: Ahmet Tezel

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri