Ekmeğimi kazanan işçiyim

Ankara'da çamurlu ayakkabılarını çıkarıp bankaya giren yaşlı kadının görüntüleri, sosyal medyayı salladı. Yaşlı kadının bu hareketi, Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde çamurlu ayakkabısıyla hastaneye girmeyen Şerife Nineyi hatırlattı.

BÜYÜK İLGİ GÖRMÜŞTÜ

Geçtiğimiz gün Ankara'nın Beypazarı ilçesinde yaşlı bir kadının çamurlu ayakkabılarını çıkararak bankaya girdiği fotoğraflar, sosyal medyada büyük ilgi görmüştü. Çok geçmeden kendisine ulaşan muhabire işin aslını anlatan Ruhiye nine, 64 yaşında ve ıspanak tarlasında ekmeğini kazanan bir işçi olduğunu söyledi.

ŞERİFE NİNEYİ HATIRLATTI

Beypazarı'nda ıspanak tarlasında çalışan Ruhiye Güngör, çamurlu ayakkabılarını çıkararak bankaya girdi. Yaşanan bu anı gösteren fotoğraf karesi sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Olay, Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesinde eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun ziyareti sırasında 84 yaşındaki Şerife Cesur'un acil servis girişinde ayakkabılarını çıkarmasını akıllara getirdi.

HEDİYE VERMEYE ÇALIŞTILAR

Güngör, o gün tarlada çalıştığını belirterek servisle eşinden kalan maaşını çekmek için bankaya geldiğini söyledi. Ayağındaki kara lastik tabir edilen ayakkabıların çamurlu olduğu için dışarıda çıkararak bankaya girdiğini anlatan Güngör, kendisine bankadakilerin hediye vermeye çalıştığını da anlattı.

Haber Merkezi

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Kırıkkale Haberleri