Şehrin merkezinde yollar yayaların

Şehrin merkezinde yollar yayaların

Çankaya Belediyesi’nin Çankaya’ya ve Ankara’ya hayat veren önemli projelerinden olan Kızılay’dan Tunalı Hilmi Caddesi’ne kadar engelsiz sokaklar...

Çankaya Belediyesi’nin Çankaya’ya ve Ankara’ya hayat veren önemli projelerinden olan Kızılay’dan Tunalı Hilmi Caddesi’ne kadar engelsiz sokaklar uygulaması tüm hızıyla sürüyor.

Bu kapsamda yürütülen çalışmalarla her geçen gün yeni engelsiz bir yaya bölgesi daha oluşturan Çankaya Belediyesi, Yüksel Caddesi’nin 2. bölümünün açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, Çankaya Belediye Başkanı Bülent Tanık’ın yanı sıra CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, CHP Çankaya İlçe Başkanı Mehmet Perçin, CHP Ankara İl ve Çankaya İlçe yöneticileri, Belediye Meclis Üyeleri ve bürokratları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

TANIK “ÇANKAYA’NIN MERKEZİNE ÖZEL BİR KİMLİK KAZANDIRIYORUZ”

Açılışta katılımcılara ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek konuşmasına başlayan Belediye Başkanı Bülent Tanık; “Bu bölge Ankara’da engellerin kalktığı, engellere takılmadan ve huzur içinde yürüme konforunun ilk kez yerleştirildiği bölgedir ve bu, kadın dostu, yaşlı dostu, engelli dostu Çankaya merkezi çalışmasının bir sonucudur. Benim en çok kıvanç duyduğum işlerden birisi özgün bir tasarım olan yaptığımız sokak düzenlemeleridir” ifadelerinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.