Satrancın küçük şampiyonları belli oldu

Satrancın küçük şampiyonları belli oldu

Sınav Koleji ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ankara Küçükler Satranç Birinciliği Turnuvası, bol ödüllü bir törenle sona erdi. Ankara Gençlik Hizmetleri...

Sınav Koleji ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ankara Küçükler Satranç Birinciliği Turnuvası, bol ödüllü bir törenle sona erdi. Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Türkiye Satranç Federasyonu ve Sınav Koleji işbirliğiyle gerçekleştirilen Ankara Küçükler Satranç Birinciliği Turnuvası, yoğun bir katılımla yapıldı.

Turnuvaya Ankara’dan ve farklı kentlerden 700’e yakın küçük satranççı katıldı. Sınav Koleji kampüsünde gerçekleştirilen turnuvada yarışmacılar, 7-12 yaş arası kız ve erkek kategorilerinde yarıştı. Küçük satranççılar gün boyu salonda satrançtaki başarılarını sergilerken, aileler de büyük bir heyecanla onları bekledi.

Küçük satranççıların en iyi olmak için mücadele ettiği satranç turnuvasında, farklı yaş kategorilerinde ilk üçe giren öğrenciler ödüllendirildi.  Düzenlenen ödül törenine Sınav Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Metin Özer, Türkiye Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay, Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Türkiye Satranç Federasyonu Ankara İl Temsilcisi Nilüfer Çınar Çorlulu, Sınav Koleji Eğitim Koordinatörü Davut Yılmaz, Sınav Koleji Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Caner Koç ve Sınav Koleji İşletme Müdürü İlker Sümer katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.