
Satranç turnuvasında kıyasıya mücadele
ATATÜRK ANADOLU LİSESİ’NDE 2. GELENEKSEL SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI
Atatürk Anadolu Lisesi tarafından ilki geçen yıl yapılan ‘Geleneksel Satranç...
A+A-
ATATÜRK ANADOLU LİSESİ’NDE 2. GELENEKSEL SATRANÇ TURNUVASI YAPILDI
Atatürk Anadolu Lisesi tarafından ilki geçen yıl yapılan ‘Geleneksel Satranç Turnuvası’nın 2’ncisi geçtiğimiz gün gerçekleştirildi. Büyük katılımın sağlandığı Satranç Turnuvası’nda öğrenciler dereceye girebilmek için kıyasıya mücadele ettiler.
102 ÖĞRENCİ KATILDI
İlimiz Ulusal Satranç Hakemi Mahmut Meriç’in katılımı ve desteğiyle; okul öğretmenlerinden Halil Durak ve Murat Tekbaş’ın organize ettiği, Muhammed İleri, Ertuğrul Temur, Mehmet Eroğlu ve okul Müdür Yardımcısı Bayram Kamalı’nın görev aldığı turnuva 102 öğrencinin katılımı ile 5 tur üzerinden yapıldı.
DERECEYE GİRENLER
Erkekler kategorisinde Mete Yıldırım birinci, Ferit Yılmaz ikinci ve Muhammed Süleyman Utku ise üçüncü oldu. Kızlar kategorisinde ise Melike Bolel birinci, Mihriban Güleşen ikinci ve Sena Yüzer ise üçüncü oldu. Ayrıca katılımcılardan Yusuf Taha Gökçe, Burak Öztürk, Furkan Topluışık centilmenlik madalyası almaya hak kazandı.
ÖĞRENCİLERE SATRANÇ LİSANSI ÇIKARILDI
Ayrıca turnuvaya katılan öğrencilerden 1999 ve sonrası doğumlu olan öğrencilere Mahmut Meriç tarafından satranç lisansı çıkarıldı. Okul Müdürü Barış Küçük satranca olan ilgiden son derece memnun olduğunu, bu konudaki çalışmalara destek ve katkılarının süreceğini belirtti. Dereceye giren öğrencilere madalyanın yanında değişik ödüller vermeyi düşündüklerini söyleyen Müdür Küçük, ödül töreninin önümüzdeki hafta içi yapılacağını vurguladı.
Bu haber toplam 718 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Haberler
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.