Şampiyonada gururlandırdılar

Şampiyonada gururlandırdılar

29 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde Bulgaristan'ın Sofya şehrinde düzenlenen ilk Balkan Petank Şampiyonası'na Türkiye damga vurdu.

TÜRKİYE İLK SIRADA YER ALDI
Türkiye'nin yanısıra ev sahibi Bulgaristan, Sırbistan, Yunanistan ve Makedonya'nın yarıştığı şampiyonada, Türkiye genel klasmanda 72 puanla açık ara ilk sırayı alırken, Bulgaristan 27 puanla ikinci, Yunanistan ise 9 puanla üçüncü sırada yer aldı.

 

MADALYANIN SAHİBİ OLDU
Şampiyonada Genç Türk Milli Takımları, genç erkek takımlar, genç kız takımlar, genç çift erkekler, genç tek erkekler, genç tek kızlar, genç erkekler altın nokta ve genç kızlar altın nokta olmak üzere tüm kategorilerde altın madalyaya ambargo koyarken, 6 kategoride de gümüş madalyanın sahibi oldu.

 

BAYRAĞIMIZI DALGALANDIRDILAR
Kırıkkaleli sporcularından Mesut Ergişi ve Mehmet Ünal Mixlerde altın, üçlerde gümüş, çift erkeklerde 3. olarak bayrağımızı en iyi şekilde dalgalandırdılar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir;” Uluslararası organizasyonlarda ülkemizi temsil eden ve madalya kazanarak bayrağımızı dalgalandıran sporcularımızı tebrik ederek, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Haber-Foto: Sedat Gençay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.