Sağlık evleri yenileniyor

Sağlık evleri yenileniyor

İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, bazı sağlık tesislerinde yapılan çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Güngüneş, “Bizim amacımız halkımızın hizmetlerimizden sağlıklı şekilde yararlanmasıdır” dedi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

Sağlık alanında yapılan çeşitli çalışmalar hakkında İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender Güngüneş, açıklamalarda bulundu. Güngüneş, “İlimizde Sağlık Müdürlüğü ve Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak kaliteli sağlık hizmetlerinin sunulması yanında aynı zamanda sağlık tesislerimizin de yeniden yapılması ve tamir anlamında gereken hizmetleri vermeye çalışıyoruz” dedi.

BERABER DEĞERLENDİRDİK

Güngüneş, “Bu kapsamda ilimizin Sulakyurt ilçesine bağlı Hamzalı köyünde kış sonrasında nispeten tadilata ihtiyaç duyduğunu tespit ettiğimiz Hamzalı sağlık evimizin tadilatını kendi personelimiz marifetiyle gerçekleştirdik. Burada çalışan arkadaşlarımızı ziyaret ederek yapılan çalışmaları beraber değerlendirdik. Eski ve yeni durumu değerlendirdiğimizde ortaya gerçekten Hamzalı halkına yakışır bir yapı çıktığını görmekten memnuniyet duyduk. Sulakyurt Kaymakamımızı da ziyaret ettik” dedi.

Haber Merkezi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.