Sağlık camiasında bayramlaşma

Sağlık camiasında bayramlaşma

İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, Kurban Bayramı’nın 2’inci günü sağlık tesislerimizi ziyaret ederek nöbetçi personellerinin bayramını kutladı.

İl Sağlık Müdürü Dr. Murat Ağırtaş, Kurban Bayramı’nın 2’inci günü sağlık tesislerimizi ziyaret ederek nöbetçi personellerinin bayramını kutladı.


İSTEK VE TALEPLERİ YERİNDE ÇÖZDÜLER
Ağırtaş, ilk bayram ziyaretini Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde görevli nöbetçi personele yaptı. Hastane Başhekim Vekili Op. Dr. Yusuf Albayrak ve hastane yöneticileri eşlik etti. Hastanenin acil servislerindeki görevlilerin bayramlarını kutlayarak ziyaretine başlayan Ağırtaş, sırası Triaj, Yoğun Bakım, eski ve yeni binalarda görevli personelleri ziyaret etti. Hastanenin yataklı servisinde tedavileri için yatmakta olan hasta ile yakınlarının bayramlarını kutlayan Ağırtaş ve beraberindeki heyet, geçmiş olsun temennisinde bulunarak istek ve talepleri yerinde çözdüler.

 
SAĞLIK HİZMETLERİNDE İNCELEME YAPTI 
Ağırtaş, daha sonra İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Fatih Yılmaz ile birlikte 112 Acil Çağrı Merkezi, Seyrantepe Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, 1 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, 4 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu, 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ndeki görevli personeli ziyaret ederek Kurban Bayramlarını kutladılar. Ziyaretlerde personellerle bir süre sohbet eden Ağırtaş ve beraberindekiler, görevlerinde kolaylıklar dilediler. Bayramların birlik ve beraberliği pekiştiren müstesna bir gün olduğuna dikkat çeken Ağırtaş, “Ortak sevinçlerin ve duyguların paylaşıldığı önemli bir bayram gününde nöbet tutan sağlık çalışanlarımızın yanında olmak ve bayramlarını kutlamak istedik. Sağlık çalışanlarımızın büyük fedakarlık gösterdiği bu süreçte yoğun gayretlerinden dolayı teşekkür ediyor, ayrıca bu vesileyle vatandaşlarımızın da kurallara uyarak personellerimizin özverili çalışmalarına destek olmaya davet ediyorum” dedi.


Haber: Ahmet Tezel 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.