Sağlığımız için kurallara uyalım

Sağlığımız için kurallara uyalım

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ile birlikte vatandaşların yoğun olduğu bölgelere ziyaretlerde bulunarak artan vaka sayıları nedeniyle vatandaşlara kurallara uyma çağrısında bulundu.

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu ile birlikte vatandaşların yoğun olduğu bölgelere ziyaretlerde bulunarak artan vaka sayıları nedeniyle vatandaşlara kurallara uyma çağrısında bulundu.

VATANDAŞLARI BİLGİLENDİRDİLER

İçişleri Bakanlığı’nın talimatları doğrultusunda Kırıkkale merkezde olduğu gibi ilçelerinde de Koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında denetimler gerçekleştirildi. Bu kapsamda Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, Kaymakam Ender Faruk Uzunoğlu ile birlikte vatandaşlarımızı Covid-19’a karşı dikkatli olmaları konusunda tek tek bilgilendirme gerçekleştirdi. Türkyılmaz, “Sağlığınız bizim için önemli. Lütfen kurallara riayet edelim. Maskemizi takalım, mesafemizi koruyalım, temizlik kurallarına uyalım. Koronavirüs salgınından birlikte mücadele ederek kurtulacağız” dedi.

TEDBİRLERE UYMAK ÇOK ÖNEM ARZ EDİYOR

Denetimde Başkan Türkyılmaz ve Kaymakam Uzunoğlu, esnaf ve vatandaşları maske, mesafe ve hijyen konusunda uyardı. Salgın ile mücadelede uyulması gerekenleri esnaf ve vatandaşlara hatırlatan Yahşihan Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, "Gelinen aşamada, son günlerdeki vaka sayıları da göz önünde bulundurulduğunda, hayatın her alanında mevcut tedbirlere uyulmasının önemi bir kez daha ortaya çıktı. Tedbirlere dikkat etmedikçe maalesef sayı artıyor. Bugünkü denetimlerin amacı kesinlikle vatandaşımıza ceza yazmak değil. Bizler vatandaşımızı maske, mesafe, temizlik konusunda hassasiyeti artırmaya davet ediyoruz. Farkındalığı artırmaya çalışıyoruz. Çünkü bu mücadelede en büyük gücümüz maske, mesafe ve temizliktir" dedi.

SAĞLIĞIMIZI KORUMAK BİZİM ELİMİZDE

Yahşihan Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz yapılan kontrollerde yapmış olduğu açıklamasında, “Koronavirüs ile mücadelede kararlılıkla yola devam ediyoruz. Alınan tedbirleri yerinden denetliyoruz ve esnafımız ile vatandaşımızı bilgilendiriyoruz. Maske, sosyal mesafe ve hijyen bu virüs ile mücadelenin temelini oluşturuyor. Yeni bir döneme giriyoruz, tedbirlere koşulsuz uyarsak bu salgının önüne geçebiliriz. Yeniden başa dönmeyelim. Sağlığımızı korumak bizim elimizde. Vatandaşlarımızı kurallara uymaya davet ediyorum” dedi.

Haber: Ahmet Gökdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.