Saadet'te hedef 60 bin oy

Saadet'te hedef 60 bin oy

Seçim çalışmalarına hız veren Saadet Partisi’nin mahalle temsilcileri önceki gün İl binasında toplanarak, önümüzdeki günlerin faaliyetleri hakkında...

Seçim çalışmalarına hız veren Saadet Partisi’nin mahalle temsilcileri önceki gün İl binasında toplanarak, önümüzdeki günlerin faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundular.

TEKRAR ESKİ GÜCÜNÜ KAZANDI

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı Selami Çakır, çalışmalarına bütün birimler ve mahalle teşkilatlarıyla birlikte aksatmadan devam ettiklerini söyleyerek, mahalle temsilcileriyle yaptığı toplantıda iddialı konuştu. Saadet Partisi’nin her geçen gün halk nezdinde tekrar eski gücünü kazandığını ifade eden Çakır, mahalle temsilcileriyle yaptığı olağanüstü toplantıda seçimlerde hedeflerinin 60 bin oy olduğunu açıkladı.

TEK DERDİMİZ SEÇİM

Mahalle temsilcileriyle teşkilat binasında olağanüstü toplantı yapan Çakır, seçim sathına girdiklerini ifade ederek, “Artık bundan sonra tek derdimiz seçim olmalı. Tüm işlerimizi programlarımızı 31 Mart 2014 tarihine ertelemeliyiz. Çünkü 30 Mart 2014 bizim düğün günümüz” dedi.

30 MART BİZİM DÜĞÜNÜMÜZ

Başkanlık Divanı üyelerinin hazır bulunduğu toplantıda Mahalle Temsilcilerine seslenen Çakır, “Nasıl kendi düğünümüze ya da evladımızın düğününe davetli listesi yapıyorsak 30 Mart 2014’te ki düğünümüze de aynı özeni göstermeliyiz. Bunun için şimdiden hazırlıklara başlamamız gerekmektedir. Bu anlamda sizlere çok büyük görevler düşmektedir

Saadette hedef 60 bin oy2GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ SİZLERSİNİZ

“Sahada ki bizlerin eli ayağı gözü kulağı sizlersiniz. Kırıkkale’de hedefimiz 60 bin oy. Bunu alacak güçte ve kapasitedeyiz. Sadece yapmamız gereken hakkını vererek çalışmaktır. Bu anlamda tüm birimlerimizle sahada aktif olacağız. Kırıkkale’ye görülmemiş hizmetleri inşallah Milli Görüşçü kadrolar yapacaktır. Biz bunun ilk adımını bu toplantı ile yapmış bulunuyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.