Polatlı’da soba zehirlenmesi: 1 ölü

Polatlı’da soba zehirlenmesi: 1 ölü

Polatlı’da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de hastaneye kaldırıldı. Yenimahalle Gordion Caddesi...

Polatlı’da sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen bir kişi hayatını kaybederken, bir kişi de hastaneye kaldırıldı.

Yenimahalle Gordion Caddesi üzerinde bulanan Yoncalı Apartmanının zemin katında yaşayan dayı, yeğen gece yatmadan önce sobaya kömür attı. Sabaha karşı sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Dayı Halil İbrahim Ergen (30) ile yeğeni Yaşar Bağcı (30) işe gitmeyince durumdan şüphelenen arkadaşları eve geldi. Evin kapısını açamayan iş arkadaşları pencerenin korkuluk demirini söküp camı kırarak eve girdi. Karbonmonoksit gazından zehirlenen yeğen Yaşar Bağcı olay yerinde hayatını kaybederken, dayı Halil İbrahim Ergen iş arkadaşları tarafından Can Hastanesi'ne kaldırıldı. Dayı Ergen’e burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ankara’ya sevk edildi.

Olayı öğrenip eve gelen dayı Halil İbrahim Ergen ve Yeğen Yaşar Bağcı’nın yakınlarının feryatları yürekleri dağladı. Evde Cumhuriyet Savcısının yaptığı ilk incelemenin ardından Yaşar Bağcı’nın naşı otopsi için Ankar2a Adli Tıp Kurumuna sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.