Podium AVM’in kira hırsı

Podium AVM’in kira hırsı

Kira ödemekte güçlük çeken Podium AVM Esnafı AVM yönetimi tarafından açılan yöresel ürünler stantları ile AVM esnafının işleri bir hayli düştü. Bu olanlar yetmezmiş gibi hafta sonları büyük sıkıntı olan Park yeri tuzu biberi oldu.

GÖZÜNÜ KİRA HIRSI BÜRÜYEN PODİUM AVM VE YÖNETİMİNİ ALKIŞLIYORUZ

Kira ödemekte güçlük çeken Podium AVM Esnafı AVM yönetimi tarafından açılan yöresel ürünler stantları ile AVM esnafının işleri bir hayli düştü. Bu olanlar yetmezmiş gibi hafta sonları büyük sıkıntı olan Park yeri tuzu biberi oldu.

FİRMALARA ZARAR VERİYOR

Kırıkkale Ticaret Ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Mencet Açıklamalarda Bulundu. Kira ödemekte güçlük çeken Podium AVM Esnafı AVM yönetimi tarafından açılan yöresel ürünler stantları ile AVM esnafının işleri bir hayli düştü. Bu olanlar yetmezmiş gibi hafta sonları büyük sıkıntı olan Park yeri tuzu biberi oldu. Podium AVM alanında açılan yöresel ürünler standları yerli firmalara ve AVM içinde bulunan firmalara zarar veriyor. Yöresel ürünler adı altında satış yapan stantların kim tarafından denetlendiği ise belirsiz.

KIRIKKALE ESNAFINA VE KIRIKKALE’YE DÜŞMANLIK YAPIYOR

Konu hakkında açıklama yapan Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Ragıp Cihat Mencet yaptığı açıklamada, Herkes rızkının peşinde oradaki yöresel esnaf kardeşlerimiz acaba Podium yada Kırıkkale’de esnaflık yapsa istihdam sağlasa kira ödese vergisini verse 1 haftalık  tezgah açan yersizler gelip rızkını elinden almaya çalışsa ne yaparlar bizim esnafımız sahipsiz değil ” Bu sözde Yöresel Ürünler tezgahına izin veren kimse Kırıkkale esnafına düşmanlık yapıyor Kırıkkale’ye düşmanlık yapıyor. Bizim esnafımız zaten zor durumda üstüne bir de Yöreselciler ile uğraşıyoruz bizler Kırıkkale esnafını temsil ediyoruz yetkilere buradan sesleniyorum 31 Aralık’ta çekip gidecek olan bu Yersizleri bir an önce Kırıkkalemizden gönderin yoksa olacaklardan biz sorumlu değiliz !

KIRIKKALELİLERİN PARASI KIRIKKALE’DE KALMALI

Kırıkkale’nin Çalışkan bir Valisi var ve Bu şehrin artık bir markası var Kırıkkalelilerin parası Kırıkkale’de kalmalı  Hemde, ‘Dinek’ adı altında yöresel ürünlerimiz satılıyor. Kırıkkale li hemşehrilerimizi buraya bekliyoruz. Gerek Kırıkkale Defterdarımız, Gerek Sağlık Müdürlüğü, Tarım İl müdürlüğü gerek ise Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü Polis ekiplerini ise yol güvenliği ve Park eden araçları kontrol etmesi için göreve davet ediyorum. Gözünü Para hırsı bürümüş Podium Avm yide şiddetle kınıyoruz’ ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.