Pazar yerinde, modern bir pazar alanı müjdesi

Pazar yerinde, modern bir pazar alanı müjdesi

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin Cumartesi Pazarını ziyaret ederek, esnaflar ve vatandaşlar ile sohbet etti. BAŞKAN ŞAHİN’E VATANDAŞLARDAN YOĞUN...

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin Cumartesi Pazarını ziyaret ederek, esnaflar ve vatandaşlar ile sohbet etti.

BAŞKAN ŞAHİN’E VATANDAŞLARDAN YOĞUN İLGİ

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Başkan Gazi Şahin, Pazar yerinin üzerinin kapatılacağı, çok modern bir Pazar yeri yapılacağının müjdesini verdi. Vatandaşların isteklerini ve sorunlarını tek tek dinleyerek not tutan Belediye Başkanı Şahin, sorunların çözümü için ilgili kurum ve kuruluşlar ile görüşeceğini söyledi.

BAŞKAN ŞAHİN’E HİZMET TEŞEKKÜRÜ

İstek ve şikâyetlerini ileten vatandaşlar, Başkan Şahin’e yaptığı hizmetlerden dolayı da teşekkür etmeyi ihmal etmediler. Özellikle alt yapı çalışmalarından dolayı büyük takdir toplayan Elmadağ Belediye Başkanı Şahin’e çalışmaları devam eden üst yapı çalışmalarından dolayı da teşekkür ettiler.

elmadag baskan sahinPROJELERİNİ ANLATTI

Pazar alanında vatandaşları dinleyerek, sorun ve istekleri için çözüm yolları üreten Başkan Şahin “Sizlere verdiğim seçim vaatlerimin hepsini yerine getirdim, vaatlerimden de daha fazlasını yaptığım için sizlerin karşısına alnım ak bir şekilde çıkabiliyorum” dedi. Yeni pazar yeri, küçük sanayi bölgesi ve Elmadağ İçin tasarladığımız Kentsel dönüşüm ve gelişim projelerimizin tek tek hayata geçiyor olması bizlere ayrı bir güven ve güç vermektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.