Öztürk'ten ikinci devasa yatırım

Öztürk'ten ikinci devasa yatırım

Türkiye ve dünyaya adını duyuran Kırıkkale'nin gururu Diş Hekimi Murat Öztürk, İkinci Devasa Yatırım ile yeni ufuklara ulaşıyor. Diş Hekimi Murat Öztürk, .Proje Mimarı Mustafa Alper Özçam ile imza atarak çalışmaları başlattı.

Türkiye ve dünyaya adını duyuran Kırıkkale'nin gururu Diş Hekimi Murat Öztürk, İkinci Devasa Yatırım ile yeni ufuklara ulaşıyor. Diş Hekimi Murat Öztürk, .Proje Mimarı Mustafa Alper Özçam ile imza atarak çalışmaları başlattı.

KIRIKKALE İSMİ DÜNYADA OLACAK

Geçtiğimiz aylarda devasa ilk diş işletmesini açan Murat Öztürk, önümüzdeki aylarda ikinci işletmesini açmak için çalışmalarına şimdiden başladı. Kırıkkale sevdalısı Murat Öztürk, bütün yatırımlarını Kırıkkale'ye yaparak Kırıkkale sevdalısı olduğunu bir kez daha gösterdi. İl için varını yoğunu ortaya koyan Öztürk, yapacağı yeni projelerinin de alt yapısını şimdiden oluşturarak Kırıkkale halkını yeni sürprizlere hazırlıyor. Yapacağı yeni çalışmalarla Kırıkkale'den Türkiye'ye Türkiye'den  de dünyada adını duyurmaya hedefliyor. 

YATIRIMLARINI KIRIKKALE'YE YAPIYOR

Yaptığı ulusal yayınlarla Türkiye'nin ve dünyanın sevilen isimleri arasına giren Diş Hekimi Murat Öztürk, Türkiye'de ve dünyada bir hayran kitlesi oluşturdu. Yaptığı programlarda sevecen, yardımsever ve verdiği bilinçli cevaplarla yapısı ile kişiliği öne çıkan Öztürk'e dünya ve Türkiye'de beraber çalışalım teklifleri yağıyor. Buna rağmen kendiden ödün vermeyen Öztürk, bütün yatırımlarını Kırıkkale'ye yapmaya devam ediyor. Her fırsatta Kırıkkale sevdalısı olduğunu dile getiren Öztürk, "Beni Kırıkkale büyüttü ve ben Kırıkkalesiz olamam" diyerek cevap veriyor. Programlarda ise sık sık Kırıkkale'yi ön plana çıkartarak Kırıkkale'nin güzelliğini ortaya koyuyor.

STANDARTLARIN ÜSTÜNDE

Murat Öztürk, ikinci şubesini halka daha da iç içe olmak için şehir merkezine biraz dışında refah bir ortamda Kaletepe Mahallesi Cengiz Topel Caddesi 971 sokak Eyüp Sultan Apartmanı no 42'de  Nokta Camii karşısına açıyor. Proje Mimarı Mustafa Alper Özçam tarafından dizayn edilen ikinci işyeri iki katlı olup 500 metrekareden oluşuyor. Çalışmalarına son sürat devam eden işyeri 40 metrekare bekle odası, 6 metrekare röntgen odası, 14 metrekare muayene odaları ile standartların üstünde bir işyerinden oluşacak. İşyerinde cihazlar son teknoloji ürünlerden oluşacak. İşletmede 7 tane muayene odası, 1 adet sterilizasyon odası, teknisyen odası, idari birim ve toplantı salonu bulunacak. Klinikler camdan oluşuyor. Önümüzdeki aylarda açılması gerçekleştirilecek işletmede, ilk açılışta olduğu gibi birçok ünlü isim katılacak. Açılışa binlerce kişinin gelmesi bekleniyor.  Trafik sorunu yaşanmayan işletmede vatandaşlar, rahat bir muayene ortamı bulacaklar.

ÇOK MUTLUYUM

İkinci işletmeyi açmanın mutluluğunu yaşadığını açıklayan Diş Hekimi Murat Öztürk, "2004 yılında Kırıkkale´ye geldim. Burada Kırıkkale halkı bağrına bastı. Değerlerimizden hiç vaaz geçmedim. Tokat halkı bana niye buraya yatırım yapmıyorsun diyorlar. Tokat benim vatanım. Kırıkkale benim ana vatanım Şehit çocukları için ücretsiz muayene yapıyoruz. Onlar bizim emanetlerimiz. Ben Kırıkkale sevdalısıyım İşletmemiz. Sektöründe lider şahsiyetlerinden oluşan yönetim kurulu ve güven veren, kaliteyi hizmetle birleştiren ayrıcalıklı dev bir kadro ile ilerlemektedir. “Global Sağlık Hizmeti” anlayışını benimsemiş, sınırları aşan bir felsefe ile yenilikçi, modern ve öncü bir yönetim sistemine sahiptir. Ayrıca pek çok uluslararası akreditasyon kurumu tarafından yönetim ve sağlık hizmeti anlamında kalite belgeleri ile sertifikalandırılmıştır. Sterilizasyon ve hijyen konusunda ilgili otoritelerce onaylanmış uluslararası standartlarda ortam sunulmaktadır. Hasta memnuniyetini en üst düzeyde tutuyoruz.  Diş hekimliğinin uzmanlık dallarından aldığı gücü kurumlarımızda en efektif şekilde değerlendirerek belirlediğimiz vizyon için sağlam adımlarla ilerlemekteyiz.  Koruyucu ve tedavi edici Diş Hekimliği hizmetlerini, ileri düzeyde çağın gerektirdiği teknolojik imkanlarla, uygun ekonomik koşullarda topluma sunmaktayız. "

Haber: Sedat Gençay

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.