Öztürk: “Kırıkkale’yi gururlandıran başarı”

Öztürk: “Kırıkkale’yi gururlandıran başarı”

MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Bu başarıda katkısı olan herkese teşekkür ederim” dedi.

Liselere Giriş Sınavında (LGS), Türkiye ortalamasının çok üstünde bir başarı yakalayan Kırıkkale’nin, yüzdelik dilime göre Türkiye üçüncüsü olması üzerine MHP Milletvekili Av. Halil Öztürk, “Bu başarıda katkısı olan herkese teşekkür ederim” dedi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR

Kovid-19 salgının gölgesinde, büyük olumsuzluklarla ve çok zor şartlar altında geçen bir eğitim öğretim yılının ardından, tüm bu zor şartlara rağmen Kırıkkale’nin, Türkiye 3.’sü olmasından dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden MHP Kırıkkale Milletvekili Halil Öztürk, “Yıllardır özlediğimiz bu başarı tablosu hepimiz için büyük bir gurur vesilesidir. Sayın Valimizden İl Milli Eğitim Müdürümüze, okul yöneticilerimizden velililerimize kadar emeği geçen herkesi tebrik ederim.”

CEFAKÂR VE VEFAKÂR ÖĞRETMENLER

“Ancak, en çok da salgın şartları altında, bilgisayar karşısında, tablet karşısında, hatta telefonlarıyla ders anlatarak, evlatlarımızın eğitim öğretim sürecini tamamlayan fedakâr, cefakâr ve vefakâr öğretmenlerimizi tebrik ederim. Onlar, gerek salgın sürecinin gerekse bu başarının elde edilmesinin en başta gelen kahramanlarıdır; emeklerine, yüreklerine sağlık,” diye konuştu.

KIRIKKALE’MİZ HER ŞEYİN EN GÜZELİNE LAYIKTIR

Açıklamasında, öğrencilere de özel bir yer ayıran MHP’li Öztürk, sözlerini şöyle tamamladı: “Kırıkkale’miz her şeyin en güzeline layıktır. Ve bu güzelliklerin hepsi de geleceğimizi emanet ettiğimiz çocuklarımız, gençlerimiz içindir. Kendi geleceklerini hazırlamak için, salgının zor şartları altında gece gündüz ders çalışan sevgili gençlerimizin, kıymetli evlatlarımızın alınlarından öpüyor, bu önemli başarılarından dolayı da hepsini kutluyorum.”

Haber: Ahmet Tezel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.