Okul sütlerinin muayeneleri yapıldı

Okul sütlerinin muayeneleri yapıldı

Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, Okul Sütü Uygulama Tebliği gereği 2. Dönem kentte dağıtılacak sütlerin muayene ve kabul...

Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Kırbaş, Okul Sütü Uygulama Tebliği gereği 2. Dönem kentte dağıtılacak sütlerin muayene ve kabul işleminin yapıldığını bildirdi.

BÜYÜK İLGİ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bahçesinde yapılan muayene ve kabul işlemine, İl Müdürü Kırbaş'ın yanı sıra Gıda ve Yem Şube Müdürü Ali Kabaklı, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Adnan Gürel, İl Sağlık Müdürlüğü Şube Müdürü Dr. Yusuf Korkmaz da katıldı.

UYGUN KOŞULLARDA DAĞITILACAK

Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Kırbaş, Okul Sütü Programı dahilinde Kırıkkale'de okullara dağıtımı gerçekleştirilecek olan sütlerin laboratuar tahlil sonuçları, etiket bilgileri, fiziksel ve morfolojik özellikleri komisyon yetkililerince değerlendirildiğini ve sonuçların ilgili mevzuata uygun olduğunu belirtti. Kırbaş, okullarda dağıtılacak sütlerin, dağıtım, muhafaza ve tüketiminin en uygun koşullarda yapılabilmesi için komisyonunun gerekli her türlü çalışmayı zamanında ve eksiksiz yapmak için uğraş verdiğini ifade etti.

okul sutlerinin muayenesi2HAFTADA 3 GÜN DAĞITILACAK

Kırbaş, "2013-2014 eğitim öğretim yılının ikinci döneminde, bağımsız anaokulu, uygulama sınıfı, anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günlerinde, haftada 3 gün süreyle dağıtılacak ambalajlı, yağlı, sade UHT içme sütünün merkez ve ilçelerde bulunan okullara teslimatı yetkili firma tarafından en kısa zamanda yapılacaktır. Her parti sütün teslimi öncesinde Okul Sütü Programı Komisyonu tarafından gerekli muayeneleri gerçekleştirilecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.