Öğretmenleri unutmadılar

Öğretmenleri unutmadılar

Öğretmenleri unutmadılar

Türk öğretmeninin toplumdaki yerini ve önemini belirtmek, saygınlığını artırmak, öğretmenler arasında sevgi, saygı ve dayanışma bağlarını kuvvetlendirmek, emekli öğretmenleri saygı ile anmak ve mesleğe yeni başlayan öğretmenlerde mesleklerinin yüceliği bilinci uyandırmak için her yıl 24 Kasım Günü kutlanan Öğretmenler Günü ilçemizde de coşkuyla kutlandı.

KUTLAMA MESAJI OKUNDU

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk´e "Başöğretmen" unvanı veriliş günü olan 24 Kasım Öğretmenler Günü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başladı.  Aziz şehitlerimizin anısına saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından tören Keskin Halk Eğitim Merkezinde devam etti. Keskin Anadolu Lisesinin hazırladığı program, Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Görevi başında şehit olan kahraman öğretmenlerimizin ruhuna Kur’an- ı Kerim okunduktan sonra Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’ın Kutlama mesajı okundu. Törende İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek ve mesleğe yeni başlayan öğretmenler adına Keskin Anadolu Lisesi Öğretmeni Eren Demirtaş günün anlam ve önemiyle ilgili konuşma yaptı.

ÖĞRENCİLER KATILDI

Program daha sonra stajyerliğini başarıyla tamamlayan genç öğretmenler için yemin töreni ve Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen, Şiir, Kompozisyon ve çeşitli etkinliklerde dereceye giren Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrencilere verilen ödüller ile son buldu. 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen törenlere, İlçemiz Kaymakamı Muammer Köken,  Belediye Başkanı Vekili Ramazan Ayan, kamu kurum ve kuruluş daire amirleri, sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.