Öğretmenlerden Karahasanlı’ya tam not

Öğretmenlerden Karahasanlı’ya tam not

Çankaya Belediyesinin Kır Kent Kardeşliği projesi çerçevesinde hayat bulan mahalleler hafta sonu öğretmenleri ağırladı. Yıldırım Beyazıt Teknik ve...

Çankaya Belediyesinin Kır Kent Kardeşliği projesi çerçevesinde hayat bulan mahalleler hafta sonu öğretmenleri ağırladı. Yıldırım Beyazıt Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmenleri 2012-2013 eğitim öğretim yılı ders yılı sonu ve yaz dönemi sınavları öncesi Öğretmenler Kurulu Toplantısını doğayla iç içe bir ortamda gerçekleştirdi.

Çankaya Belediyesine bağlanan kırsal kesimlerin cazibesi gün geçtikçe artıyor. Ziyaretçilerine her mevsim farklı güzellik sunan Çankaya’nın yeni mahallelerinden Karahasanlı bu kez de öğretmenleri ağırladı. Çankaya Belediyesinin Kır Kent Kardeşliği projesi kapsamında kente bağlı oldukları halde kırsal yapısının korunduğu, köy kahvaltı salonlarının yapıldığı, doğa sporlarına olanak tanıyan Karahasanlı öğretmenlerden tam not aldı.

Yıldırım Beyazıt Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğretmenleri yılsonu ve yaz dönemi öncesi Öğretmenler Kurulu toplantısını Karahasanlı Köyünde dere kenarındaki köy kahvaltı salonunda yaptılar. Çankaya Belediyesi tarafından tahsis edilen araçla mahalleye ulaşan öğretmenler, toplantının ardından da doğa yürüyüşü gerçekleştirdiler. Gezinin kendileri için oldukça faydalı olduğunu dile getiren öğretmenler, “Tüm yılın yorgunluğunu insana unutturan bir ortam. Kendi köyümüze gitmiş kadar olduk. Çankaya Belediyesine çok teşekkür ediyoruz” dediler.

ÖĞRENCİDEN ÖĞRETMENE TAVSİYE

Yıldırım Beyazıt Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencilerinin daha önce Çankaya Belediyesi tarafından düzenlenen geziyle Karahasanlı Mahallesine geldiğini dile getiren öğretmenler, “Bu kez biz onlardan akıl aldık” diyerek doğal ortamın tadını çıkardılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.