Obaköy’de minyatür eserler sergilenecek

Obaköy’de minyatür eserler sergilenecek

Obaköy'de İçişleri Bakanlığı destekli, Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneğinin yürüttüğü Şehit Aileleri ve Gazi eşleri katılımlı "Şehit Ailelerine Yönelik Sosyal İçerme" Projesinin sergisi gerçekleştirildi.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 97. Yıldönümü nedeniyle Obaköy'de İçişleri Bakanlığı destekli, Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneğinin yürüttüğü Şehit Aileleri ve Gazi eşleri katılımlı "Şehit Ailelerine Yönelik Sosyal İçerme" Projesinin sergisi gerçekleştirildi.

ETKİNLİĞİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Vali Yunus Sezer, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında düzenlenen Yeşil Vadi Turkuaz Bisiklet Turu Etkinliğinin sona erdiği nokta olan Obaköy'de incelemelerde bulundu. Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneğinin Şehit Ailelerine Yönelik Sosyal İçerme Projesi kapsamında Obaköy' de düzenlediği serginin açılışı ise Vali Sezer'in eşi Canan Sezer Hanımefendi tarafından gerçekleştirildi.

KATILIMCILARA SERTİFİKA VERİLDİ

Proje kapsamında Sergi, Sertifika ve Kapanış töreni ve Kırıkkale Minyatür Kültür Eserleri Müzesinin açılışı yapıldı. Açılış töreninde konuşma yapan Sezer, "Projede emek veren Kadın Dayanışma ve Destekleme Derneğine, tüm proje ortaklarına çok teşekkür ederim. Projeden çıkan eserler Yeşilvadi-Obaköy'de müzede sürekli sergilenecektir" dedi. Tören, Kırıkkale Minyatür Kültür Eserleri Müzesinin açılışının yapılması ile şehit ve gazi ailelerinden Proje katılımcılarına sertifikaları verilerek sonlandı.

Haber: Ahmet Tezel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.