Meydanlarda olacağız

Meydanlarda olacağız

15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Derneği (MİDDER) Başkanı Eyüp Ersan, yarın saat 17.30’da, Cumhuriyet ve Demokrasi Meydanı’nda olacaklarını söyledi. Ersan, saat 17.00’de de şehitler için araç konvoyu düzenleyeceklerini dile getirdi.

BİRLİK VE BERABERLİK

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensupları tarafından yüzlerce kişinin şehit olduğu ve yüreğinde vatan aşkını taşıyan milyonlarca milletin meydanlara inerek, kalkışmaya izin vermediği 15 Temmuz’un yıl dönümüne sayılı günler kaldı. Türkiye genelinde olduğu gibi Kırıkkale’de de yapılaşan Milli İrade ve Demokrasi Derneği 14 Temmuz Cuma akşamı (bugün), önemli bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.

ŞEHİR TURU YAPILACAK

Vatana ve millete yönelik yapılan bu hainliği asla unutmadıklarını ve unutmayacaklarına dikkat çeken Başkan Ersan, “14 Temmuz Cuma günü (bugün) yapılacak olan etkinliğimiz, saat 17.00’de Yeni Mahalle mezarlık, Podium AVM önü, Makro Market yanı, Nur Camii ve Cumhuriyet Meydanı olmak üzere araç konvoyu düzenlenecek. Araç konvoyu için toplanma yeri olarak tren istasyonu önü olarak belirlenmiştir” şeklinde konuştu.

ÖNEMLİ KONUŞMALAR YAPILACAK

“Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla birlikte Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılacak. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmalarla yapılacak. Bu etkinliğimiz öncesinde de, genel merkezimiz tarafından giydirilen otobüsümüz ile şehitlerimiz, gazilerimiz için birlik ve beraberlik sergileyeceğiz” ifadesinde bulundu.

GELECEK NESİLLERE AKTARACAĞIZ

Ersan, “15 Temmuz Cumartesi günü Ankara’da genel merkezimiz tarafından düzenlenecek olan etkinliklere katılacağız. Çanakkale Savaşı’nda, Kurtuluş Savaşı’nda ve birçok savaşlarda olduğu gibi 15 Temmuz gecesi de, yüreği vatan aşkıyla dolan milyonlarca insanımız bu kalkışmaya izin vermedi. 15 Temmuz'u unutturmamak, hain darbe girişimini ve halkın buna karşı koyuşunu gelecek nesillere anlatmak amacıyla çalışmalar sergileyeceğiz” dedi.

Haber-Foto: Ahmet Gökdemir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.