Meral Akşener'in Kuracağı Partinin Logosu Belli Oldu

Meral Akşener'in Kuracağı Partinin Logosu Belli Oldu

Meral Akşener 'in öncülüğünde kurulacak "yeni parti"nin logosunun referandumda kullanılan 'kınalı el' olacağı öne sürüldü.

MHP'de  Devlet Bahçeli 'ye bayrak açarak Genel Başkanlığa aday olan, ancak daha sonra partiden ihraç edilen  Meral Akşener 'in öncülüğünde kurulacak "yeni parti"nin logosunun referandumda kullanılan 'kınalı el' olacağı öne sürüldü.

LOGO NETLEŞTİ

Sözcü'den Kamil Elibol'un haberine göre,  Cumhuriyet Bayramı'nda  Atatürk'ün kurtuluş mücadelesini başlattığı  Samsun'da ilk toplantısını yapmayı planlayan  Meral Akşener liderliğinde kurulacak partinin logosu netleşti.

Partinin logosu  Meral Akşener'in anayasa referandum kampanyasında kullandığı "kınalı eli" olacak. Logo için her parmağı adalet, demokrasi, refah, kardeşlik gibi sloganları simgeleyen el işareti ağırlık kazandı.

PARTİ İSMİ NETLİK KAZANMADI

Akşener,  Ümit Özdağ ve  Koray Aydın başta sosyal medya olmak üzere tabandan gelen tepkiler üzerine yeni partinin isminin Merkez  Demokrat Partiolmasından vazgeçti. Parti tüzüğü ve programı dahil her konuda "istişare" mekanizmasına önem veren üçlü, yeni partinin "tek kelimelik" ismi olması konusunda görüş birliğine vardı. Düşünülen isimler arasında; Milli, Merkez, Türkiyem, Demokrasi ve Anayurt Partisi'nin geçtiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.