İhsan Akça

İhsan Akça

MEHMEDİM YOLUN AÇIK OLSUN

MEHMEDİM YOLUN AÇIK OLSUN

Bu millet öyle şahlanmış ki askerdeki Mehmetçik cepheye savaşın içine düğüne gider gibi gidiyor. Onu uğurlayan anne, baba, bacı, kardeş ve eş gurur içinde giden Mehmet el sallıyor. Vatandaş sağ salim dönmeleri için dualar ediyor, Mehmet beni beklemeyin diyor, kendini vatanına adamış bayrağı için ezanı için canını feda etmiş şehit olup peygamberine kavuşmaya can atıyor. Böyle askeri olan arkasında böyle milleti olan bir devlete kimsenin gücü yetmez.

21.12.2016 tarihinde Fırat Kalkanı operasyonunda El-Bab’ta şehit olan bordo bereli Binbaşı Bülent Albayrak’ın kızı Naz Albayrak’ın arkadaşlarıyla Mehmetçiğe gönderdikleri hediyelere eklediği mektubunda bakın ne diyor.

” Kahraman Türk ordusunun şerefli askerleri ben Elif Naz Albayrak El-Bab’ta şehit düşen bir şehidin kızıyım. Namı diğer El-Bab fatihi Şanlı Bülent Albayrak’ın biricik kızıyım. Size bu gittiğiniz yolda başarılar diliyorum. Vatanımızı her daim koruyacağınıza inanıyorum. Çünkü canını hiçe saymış bir şehidin evladıyım. Benim ve tüm milletimizin duaları sizinle. Vatan ve millet sevgisini en acı şekilde yaşamış bir çocuk olarak hepinizle gurur duyuyorum. Türk askeri güçlüdür, cesaretlidir., inançlıdır. Babamdan biliyorum. Türk ordusu oldukça kimse bize zarar veremez. Hepinize sonsuz teşekkürler, dualarımız sizinle. Allah’a emanet olun, şanlı Türk ordusu. “Elif Naz Albayrak.

Aziz milletim görüyorsunuz şehit babanın kızı Elif Naz’ı bu milletin böyle evlatları olduğu müddetçe bu millete kimse karşı gelemez. Bu millet bu ruhla Çanakkale’de destanlar yazdı. Kurtuluş savaşında aç açık savaş yaptı. Yedi düvele karşı geldi. 15 Temmuz’da kendisini bir daha kanıtladı. Böyle bir milletin ordusu cephede savaş kaybeder mi? Kurtuluş savaşında analar bacılar Mehmetçikle beraberdi. Kağnılarla mermiler taşıdı şimdi de Suriye topraklarındaki Mehmetçiğiyle birlikte hamt olsun şimdi askerimizin karnı tok, sırtı pek ama yine de analar onlara elleriyle yaptıkları yemekleri, ördükleri bereleri gönderiyorlar. Çünkü onlar Mehmetçikle bir olduklarını böyle ispat etmeye çalışıyorlar. Böyle bir milletin sırtı yere gelir mi?

Mehmet’im seksen kişide olsa sekiz yüz kişi de olsa arkasında seksen milyon vatandaşı var. Seksen milyon kadını erkeği, yaşlısı genci Mehmet’inin arkasında onlar için Allah’a el açıp dua ediyor. Camilerimizde evlerimizde “fetih” sureleri okunuyor. El açıp dualar ediliyor. Mehmet’im gözün arkada kalmasın bütün milletin seninle, sen vatanımın sınırı benim namusumdur diye sınırına zarar vermeye çalışanları inlerinde buluyorsun, cezalarını kesiyorsun. Sen yerinden yurdundan kaçmış yurdumuza sığınmış dört milyona yakın Suriyeliyi yurduna kavuşturmak için oradasın. Karşına açık ve gizli yedi düvelde çıksa hepsinin hakkından gelecek güçtesin, hiç tereddüt etme Allah ve milletin seninledir.

Bu günlerde yurdunu yedi düvele teslim eden vatandaşını bombalayan can ve mal güvenliği koruyamayan Esad Efendi, Afrin’e asker gönderecekmiş yani Türk askerine karşı güç kullanacakmış. İnşallah fazla şaşırmazsın Türk askerinin senin toprağında gözü yok bunu nefesinin çıktığı kadar dünyaya duyuruyor. Eğer sen duymuyorsan Türk askeri çakallardan toprağını temizleyip vatandaşının geri yurduna dönmesini sağlamaya çalışıyor. Sen ne düşünüyorsun. Sen Türk askerine değil vatanını paylaşanlarla uğraş bu kadar gözün kör kulağın sağır olmasın. Türk milleti ve askeriyle uğraşma. Onlarla bir an evvel dost olarak toprak bütünlüğünü sağlamaya çalış. Tabi bunu istiyorsan.

 

 

Bu yazı toplam 969 defa okunmuştur
Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İhsan Akça Arşivi