Kurum çalışmaları planları değerlendirildi

Kurum çalışmaları planları değerlendirildi

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer başkanlığında, ‘2021 Yılı Kurum Çalışma Planları Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

VALİ SEZER BAŞKANLIĞINDA ‘ KURUM ÇALIŞMA PLANLARI DEĞERLENDİRME TOPLANTISI’ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Kırıkkale Valisi Yunus Sezer başkanlığında, ‘2021 Yılı Kurum Çalışma Planları Değerlendirme Toplantısı’ gerçekleştirildi.

PROJE SUNUMLARI YAPILDI

Valilik Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya Vali Sezer’in yanı sıra Vali Yardımcısı Ömer Ulu, Kaymakamlar, İl Jandarma Komutanı, İl Emniyet Müdürü, kurum ve kuruluş il müdürleri ile yetkililer katıldı. Kamu kurum ve kuruluşlarına ait proje sunumlarının yapıldığı toplantının açılışında konuşan Vali Sezer, devam eden projelerin işlevsel hale getirilmesi ve sürdürülebilir olması gerektiğinin önemine değindi. Kurumların kendi birimleri ile ilgili örnek projeler ortaya koymasını isteyen Vali Sezer “2021 yılı içerisinde kurum çalışma planları değerlendirme toplantısının bugün ikincisini yapıyoruz.”

ODAK NOKTASINI OLUŞTURUYOR

Bu çalışma planındaki ana hedefimiz; öncelikle kurumların bir disiplin ve zaman planında çalışmalarını devam ettirmesi, kurumlar arasındaki işbirliği ve koordinasyonun arttırılması, kaynaklarımızın daha etkin bir şekilde kullanımının sağlanması, bütün birimlerin kendi alanları ile ilgili örnek projeler ortaya koyması. Projelerin ortaya konulması da çalışma programımızın odak noktasını oluşturuyor. “ dedi.

KARŞILIKLI FİKİR ALIŞVERİŞİ

Proje ve faaliyetlerin en verimli ve olabildiğince en hızlı bir şekilde sonuçlandırılması ve sürdürülmesi talimatı veren Vali Sezer, bu doğrultuda gereken hassasiyetin gösterilmesini istedi. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunularak devam eden toplantıda, Kaymakamlar ve müdürlerin söz almalarının ardından Vali Sezer, katılımcılara çalışmalarında başarılar dileyerek teşekkür etti.

Haber: Sedat Gençay

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.