
Köyleri güzelleştiren proje
Kırıkkale Valiliği tarafından başlatılan ve Kırıkkale’de bulunan bütün köylerin her alanda hizmet alabilmesi amacıyla başlatılan ‘En güzel köy benim köyüm’ projesi kapsamında Delice ilçesine bağlı Alcılı köyünde program düzenlendi.
Kırıkkale Valiliği tarafından başlatılan ve Kırıkkale’de bulunan bütün köylerin her alanda hizmet alabilmesi amacıyla başlatılan ‘En güzel köy benim köyüm’ projesi kapsamında Delice ilçesine bağlı Alcılı köyünde program düzenlendi.
HER ALANDA SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR
Köylerin güzelleşmesi amacıyla başlatılan ‘En Güzel Köy Benim Köyüm’ projesi kapsamında önemli çalışmalar yapılıyor. Köylerin alt yapıdan, üst yapısına kadar her alanda çalışmaların yapıldığı proje, köylere rengarenk bir görünümde kazandırıyor. Kırıkkale Valiliği tarafından yaklaşık bir ay önce başlatılan ve her hafta sonu bir köyde tanıtımı yapılan ‘En Güzel Köy Benim Köyüm’ projesi kapsamında köylerin yatırım alanındaki sorunları çözüm buluyor,
HER PROJEDE AYRI HEYECAN DUYUYORUZ
‘En güzel köy benim köyüm’ projesi kapsamında Delice ilçesine bağlı Alcılı köyünde program düzenlendi. Törende konuşma yapan Vali Yunus Sezer, “"Hem pandemiye dikkat edeceğiz, kurallara uyacağız hem de önümüze koymuş olduğumuz hedefleri bir bir gerçekleştireceğiz. Her görev yaptığımız yerde her başladığımız projede ayrı bir heyecan duyuyoruz. Bu heyecanın sebebi Kırıkkale halkının sıcaklığından kaynaklanıyor” dedi.
METRUK BİNALAR YIKILDI, AĞAÇLAR DİKİLDİ
Programa Vali Yunus Sezer’in yanı sıra, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Ramazan Can, İl Genel Meclis Başkanı Murat Çaykara,, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve vatandaşları katıldı. Etkinlikte sokaklara kilit parke döşendi. Evler boyandı, metruk binalar yıkılarak ağaçlar dikildi.
Haber: Ahmet Tezel
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.