Kore Gazisi Filiz, dualarla uğurlandı

Kore Gazisi Filiz, dualarla uğurlandı

Kırıkkale eski Milletvekili Hacı Filiz’in babası, Kore Gazisi Necati Filiz (89) yaşında hayatını kaybetti. Merhum Filiz, Nur Camii’nde kılınan cenaze namazı ve düzenlenen askeri tören sonrası dualar eşliğinde toprağa verildi.

ASKERİ TÖREN DÜZENLENDİ

89 yaşındaki Kore Gazisi ve Kırıkkale eski Milletvekili Hacı Filiz’in babası Necati Filiz, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetti. Merhum Filiz için öğle namazına müteakip Nur Camisi’nde askeri tören düzenlendi. Filiz’in Türk bayrağına sarılı naaşı, kılınan cenaze namazının ardından askerler tarafından cenaze aracına taşınarak Yeni mahalledeki aile mezarlığında toprağa verildi.

SEVENLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Cenaze töreninde Vali Haktankaçmaz’ın yanı sıra, Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Mühimmat ve Garnizon Komutanı Tuğg. Selami Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Mürsel Akçay, Filiz ailesi ve yakınları ile gaziler ve vatandaşlar da katıldı.

 HAKKIN RAHMETİNE UĞURLADIK

Vali Haktankaçmaz cenaze töreninin ardından yaptığı konuşmada, “Bu vatan için, bu toprak için, bu bayrak için; bu topraklardan binlerce kilometre uzaklığa şehit olma arzusu ile gidip gazi olarak dönen Necati amcamızı hakkın rahmetine uğurladık. Rabbim kendisine rahmeti ile muamelede bulunsun inşallah.”

TAZİYE TEMENNİLERİNİ İLETTİLER

Konuşmasının ardından Vali Haktankaçmaz, Kore Gazisi Necati Filiz’in tabutuna sarılı olan Türk bayrağını Kırıkkale eski milletvekili Hacı Filiz’e takdim etti. Daha sonra, Filiz ailesinin Güzeltepe mahallesindeki evine gelen Vali Haktankaçmaz, aileye başsağlığı dileklerini iletti.

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.